HRVATI ‘PALI’ U ITALIJI: KARABINJERI U NEVJERICI, Zaplijenili keš, satove i torbe i predmet koji ih je šokirao…

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Serije provalničkih krađa, karabinjeri ostali iznenađeni dok su pretresali jednu kuću u okolici Torina u kojoj žive hrvatski državljani…

UZ, pronađenih 1700 eura gotovine odložene na noćnom ormariću, “trn u oko” su im bili i skupocjeni predmeti.

Riječ je o nekoliko satova Rolex, Cartier i Bulgari te Yves model Camani, originalnim muškim i ženskim torbama i novčanicima renomiranih modnih marki te prestižnim olovkama Parker i Cartier.

Kriminalisti su uvjereni da sve pronađeno potječe iz različitih krađa i niza provala u vozila, stanove, vikendice… Prema prvim procjenama vrijednost oduzete robe je oko 90.000 eura.

Od tih troje uhićenih hrvatskih državljana, dvoje starih 56 i 60 godina ima prebivalište u nomadskom kampu u torinskom Villarettu, dok treća dama s hrvatskim dokumentima stara 52 godine obitava u Berliju u Collegnu.

Čitaj još:   VIC DANA Razgovaraju japi i plavuša...

ZNA SE DA JE Trojac, kako su istaknuli karabinjeri, rodbinski povezan i da su nezaposleni pa samim time sve vrijedno što je kod njih pronađeno i zaplijenjeno, pretpostavlja se da potječe iz kaznenih djela.

Hrvatima su oduzete i tri bočice pepper spreja, a najveći misterij je violina skrivena u ormaru koja je na sebi imala i onu ekstra etiketu s natpisom “Antonius Stradivarius cremonensis faciebat anno 1713”.

Violina će, za razliku od ostalih stvari, biti podvrgnuta vještačenju te da će se na utvrđivati autentičnosti i porijekla, a pregledat će se i policijska baza podataka je li ikad prijavljena krađa originalne Stradivarijeve violine.

Hrvatski trojac u konačnici je kazneno prijavljen za krađe, ali i za sada provjerenog nedozvoljeno držanje oružja…

Čitaj još:   OD DANAS Jedite šta god želite i smršaćete, ali uz ova pravila!!!

autor agencije

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Komentariši