IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

SRBIJA SE DIGLA NA NOGE: Zbog sramnog postupka, nasilja nad ženama PRJEETI 5 GODINA ROBIJE…

Mikiju Đuričiću prijeti kazna zatvora zbog nasilja nad Suzanom Perović i Nadeždom Biljić u rijalitiju…

BEOGRAD:Srbija,Crna Hronika,vijesti,četvrtak,13.06.2019… 09: 49… SRBIJA SE DIGLA NA NOGE: Zbog sramnog postupka, nasilja nad ženama PRJEETI 5 GODINA ROBIJE…

Povodom istog nasrtaja na dvije žene oglasio se  advokat Vićentije Darijević, koji je objasnio da postoji osnovana sumnja da su u radnjama i ovog istog lica ispunjena obilažja dva krivična dijela Nasilničkog ponašanja iz člana 344 stav 2 Krivičnog zakonika Republike Srbije.

“Dakle, nasilničko ponašanje izvršeno i prema Suzani, kao i prema Nadeždi . Za ovo krivično djelo preduzima se krivično gonjenje prvo i službenoj dužnosti od strane nadležnog osnovnog javnog tužilaštva. Za krivično djelo iz člana 344 stav 2 Krivičnog zakonika, propisana je kazna zatvora u rasponu od 6 meseci do 5 godina.

Zakonik predviđa i eventualnu mogućnost da se za ovo krivično djelo može da izrekne i blaža krivična sankcija od zatvorske kazne, ali i poput uslovne osude.

Čitaj još:   SMRT VELIKE GLUMICE: Mira Furlan izgubila bitku za život u 66. godini... (foto i video)

Da li će neko biti oglašen krivim za krivično djelo, koja će eventualno vrsta i težina krivične sankcije biti izrečena, zavisi od odluke samog suda, odnosno od svih onih činjenica i okolnosti koje utiču na sve utvrđivanje eventualne krivice okrivljenog, kao i vrstu krivične sankcije, što se sve utvrđuje u samom krivičnom postupku”, rekao je Vićentije.

Ministar Stefanović se oglasio nakon što je Miki pretukao DVIJE ŽENE u Zadruzi! Crno mu se piše!

izvor alo.rs

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more

Komentariši