DIREKTORICU ŠKOLE IZ RAŠKE, MUŽ KRVNIČKI ZLOSTAVLJAO:”Marija Trikoš, spavala u garaži, najveće poniženje doživjela kad je morala da mokri…”

Govorila o svemu što se događalo nakon što je prijavila policiji muža za nasilje u porodici…

RAŠKA:Srbija,Crna Hronika,vijesti, petak 14.06.2019…00: 39..  DIREKTORICU ŠKOLE IZ RAŠKE, MUŽ KRVNIČKI ZLOSTAVLJAO:”Marija Trikoš, spavala u garaži, najveće poniženje doživjela kad je morala da mokri…”

Marija Trikoš, direktorka srednje stručne škole iz Raške otvorila je dušu u emisiji “Život priča”…

Ona je govorila o svemu što se događalo nakon što je prijavila policiji muža za nasilje u porodici.

Njen suprug je za nasilje u porodici osuđen na kaznu od četiri mjeseca zatvora, godinu dana uslovno, dok je njegova supruga takođe osuđena za nasilje u porodici, na tri mjeseca zatvora, godinu dana uslovno.

Ona je govorila o verbalnom zlostavljaju koje je usledilo prije nego što ju je prvi put pretukao, 2017. godine.

Čitaj još:   PROTEST OD KOJEG SE RS TRESE, DAVID SA TRGA: "Ne idem dok se ne ispune moji USLOVI, htjeli me ubiju i da unište grupu 'Pravda za Davida'"

Naime, on je nju više puta izbacivao iz porodičnog stana, jer je “njegov”.

Kako je objasnila u emisiji, imala je torbu za bijeg, spremnu za trenutak kada opet odluči da je izbaci iz kuće. Tada bi odlazila u njihovu garažu i spavala sklupčana na zadnjem sjedištu porodičnog auta.


Kako kaže, najveće poniženje doživela je kada jedne takve noći nije imala gdje da mokri, pa je to morala da uradi u konzervi koju je našla.

“Najgore je bilo što sam ujutru to morala da prospem, tako da komšije ne vide, jer to je malo mijesto, i ko zna šta će da pomisle”, rekla je ona.

Poslije tako prospavane noći, čekala bi da on izađe iz stana, odlazila da se sredi i odlazila da predaje đacima…

Čitaj još:   ZBOG Muhammeda Salaha, sve manje islamofobije u Liverpolu...

Marija je kasnije suprug prijavio za nasilje u porodici. Trenutno joj je muž na izdržavanju uslovne kazne, i kako kaže, boriće se do Strazbura.

Ako trpite nasilje ili znate nekog ko trpi nasilje, pozovite SOS telefon 0800 35 00 36...

Izvor: Espreso


Komentariši