IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

NAJSUROVIJI EGZEKUTOR NA BALKANU: Uhapšen Crnogorac, HLADNOKRVNO LIKVIDIRAO… (video)

M. V. osumnjičen za ubistvo Jugoslava Cvetanovića, policija ima saznanja da je upravo on obavio i likvidacije Veselina Kalezića i Mila Ilića u Podgorici, kao i Gorana Tasića Gokčeta u Holandiji…

PODGORICA: Regija, Crna Hronika, vijesti, petak, 14.06.2019… 18: 59…  NAJSUROVIJI EGZEKUTOR NA BALKANU: Uhapšen Crnogorac, HLADNOKRVNO LIKVIDIRAO… (video)

Uhapšen Crnogorac, HLADNOKRVNO LIKVIDIRAO…

Podsjetimo, Podgoričanin Veselin Vesko Kalezić, navodni je i pripadnik kavačkog klana, ubijen u novembru prošle godine u naselju Stari aerodrom u Podgorici i to sa 10 hitaca iz pištolja pred brojnim svjedocima koji su tek kasnije tvrdili da nisu videli ubicu.

Kalezić je odmah podlegao povredama,ubica je pobjegao prema automobilu “reno megan” koji je ubrzo nakon zločina pronađen zapaljen u selu Botun.

Milo Ilić (28) početkom maja ove godine likvidiran je sa 13 hitaca u leđa nasred ulice u Podgorici. Ilić je, inače, u policijskoj evidenciji označen kao pripadnik “kavačkog klana” i jedan od najbližih saradnika Veska Kalezića.

Goran Tasić, zvani Gokče (46), kontroverzni biznismen iz Vranja, ubijen je u sačekuši u Amsterdamu u martu prošle godine. Tasić je u Srbiji imao debeo policijski dosije, a bio je blizak s poznatim ličnostima iz svijeta estrade ali i sporta…

Čitaj još:   BRAVO ZA NAŠE HEROJE: Tim iz BiH spasio devet osoba, nastavljaju potragu za preživjelima u razorenom Hatayu... (foto, video)

Holandska policija sumnja da je ubijen u obračunu zbog narkotika… KAŽU A Navodno je i on bio blizak kavačkom klanu…

Jugoslav Cvetanović, brat Saše Cvetanovića Pitbula, izrešetan je 2017.godine u haustoru u centru Vranja 45 minuta iza ponoći. Ubica je u njega sasuo tridesetak hitaca iz oružja s prigušivačem. Saša Cvetanović osuđen je na 30 godina zatvora, zbog ubistva Nikole Bojovića, brata Luke Bojovića, vođe zemunskog klana.

Inače, M. V., osumnjičen za ova ubistva, uhapšen je u Novom Sadu prije dva dana. Osumnjičenom je Viši sud u Beogradu odredio pritvor do 30 dana...

izvor  Srbija Danas/Kurir

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more

Komentariši