IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

PREDAO SE U SARAJEVU, U BANJALUKU SPROVEDEN: Ubicu Slaviše Krunića niko od advokata neće da brani… (video)

Dovezen uz jake mjere obezbjeđenja, u pritvoru treba da provede mjesec dana…

SARAJEVO, BANJA LUKA: Regija, Crna Hronika, vijesti, petak 14.06.2019…08: 59… PREDAO SE U SARAJEVU, U BANJALUKU SPROVEDEN: Ubicu Slaviše Krunića niko od advokata neće da brani… (video)

Benedi Đukanović, osumnjičeni za ubistvo banjalučkog privrednika Slaviše Krunića i njegovog radnika obezbjeđenja Žarka Pavlovića, sproveden je u Kazneno- popravni zavod Tunjice u Banjaluci…

Podsjetimo, Đukanović se u srijedu uveče predao policiji Kantona Sarajevo, koja ga je predala MUP- u Republike Srpske.

Dovezen je uz jake mjere obezbjeđenja, a u pritvoru bi trebalo da provede mjesec dana.

“Mi ne znamo gdje je on bio sve ovo vrijeme, da smo znali, mi bi ga i sami uhapsili. Sinoć se predao u policijskoj upravi Ilidža i mi smo ga preuzeli”, rekao je direktor policije Republike Srpske Darko Ćulum.

U MUP- u nisu mogli da potvrde informaciju koja se pojavila u medijima da je Đukanović negirao bilo kakvu umješanost sa ovim zločinom…

Policija i dalje traga za bijelim “golfom sedam” , korišćenim u noći ubistva Slaviša Krunića, koji bi mogao da da nove dokaze u daljem postupku protiv Đukanovića…

Čitaj još:   VRIJEME Do kraja sedmice nestabilno sa snijegom i niskim temperaturama... (foto)

Krunić je 22. aprila ubijen nedaleko od svoje porodične kuće. U pucnjavi je ubijen i njegov radnik obezbjeđenja Žarko Pavlović, a ranjen je vozač Goran Ilić.

U okršaju je ubijen i napadač Željko Kovačević. Dva dana nakon pucnjave je uhapšen drugi osumnjičeni Emilio Baldo. Uhapšen je i radnik Firme “Sektor sekjuriti” Rodoljub Gajić iz Banjaluke, koji je obezbjeđivao suprugu i djecu ubijenog Krunića, pod sumnjom da je odavao informacije osumnjičenima.

Kako prenose lokalni mediji iz BiH, Benedi Đukanović nalazi se baš u velikom problemu jer, navodno, niko od advokata neće da ga brani.

Izvor navodi da banjalučki advokati redom odbijaju da brane osumnjičenog ubicu.

“Ovakva situacija će morati da se riješi tako što će biti imenovan neko od advokata po službenoj dužnosti”, navodi se…

info/RTRS

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

Komentariši