IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Dnevni horoskop za 16. jun 2019. godine

Ovan se osjeća usamljeno, Bik oseća bolove u vratu, Blizanci razmišljaju o promjenama, Rak radad, Lav u pobjedničkom raspoloženju, Djevica detaljna, Vaga strpljiva, Škorpija u traumatičnom periodu, Strijelac u agoniji, Jarac izdržao mnogo toga, Vodolija stremi ka uspjehu, a Ribe bezbrižne. Ovo je dnevni horoskop za 16. jun 2019.

OVAN

Moguće je da niste uspjeli da ostvarite svoje planove na ovom polju ali ćete ipak nastaviti sa pozitivnim razmišljanjem. Jako je važno da voljenoj osobi iskreno pokažete da ste spremni da se trudite oko nje. Problemi sa alergijama.

BIK

Dobre promjene vam slijede na polju posla iako ste bili malo skeptični u vezi svega toga. Ukoliko ste u ljubavnoj vezi možete da očekujete da će nastupiti faza stabilizacije sa voljenom osobom. Povedite računa o zubima.

BLIZANCI

Uskoro vam dolazi šansa da se zaposlite na radnom mjestu koje bi moglo da vam bude stabilno na duže staze. Komunikacija između vas i osobe koja vam se dopada postaje prilično komplikovana. Problemi sa kičmom.

RAK

Putovanje u inostranstvo je pred vama ili mogućnost za poslovnu saradnju sa inostranstvom. Možete da očekujete dobru komunikaciju sa partnerom. Poželećete da planirate budućnost. Odlično se osjećate!

LAV

Ukoliko ste očekivali da ćete u narednom periodu imati nov priliv novca, bićete zadovoljni okolnostima. Nova šansa za ljubavno poznanstvo vas očekuje. Možete da se nadate pozitivnim reakcijama. Povedite računa o unosu tečnosti.

Čitaj još:   CRNOGORSKA MAFIJA HARA BEOGRADOM Oprali stotine miliona eura... (foto)

DJEVICA

Potrebno vam je vreme da se organizujete i da situaciju na poslovnom polju dovedete do željenog stanja. Ukoliko ste u braku možete da se nadate pozitivnim odnosima sa voljenom osobom. Nemate probleme sa zdravljem.

VAGA

Maksimalno ste posvećeni obavezama koje ste sebi postavili kao prioritet. Posao vam je sada na prvom mjestu. Osoba koja vam se dopada će pokazati da ima neke sumnje u vezi potencijalne veze sa vama. Osjećate se odlično.

ŠKORPIJA

Ispred vas je prilika da započnete novi poslovni projekat koji bi mogao da vam se isplati na duže staze. Vraća vam se osoba iz prošlosti, sa kojom ste imali veoma zanimljiva dešavanja i jake emocije ranije. Puni ste energije!

STRIJELAC

Moguće je da ćete imati priliku da dobijete neki dodatni posao. Generalno ćete biti zadovoljni okolnostima na ovom polju. Očekuje vas veza sa osobom do koje vam je stalo. Bićete spremni za nova dešavanja. Stomak vam je osjetljiv.

JARAC

Možete da se nadate dobrom danu i novim poslovnim ponudama koje će vam imponovati. Sa voljenom osobom ste u fazi koja donosi velike probleme. Moguće je da se vaš odnos drastično promjenio. Osjetljiv predeo bubrega.

VODOLIJA

Danas poradite na svojim planovima i namjerama na ovom polju, vrijeme je da se bolje organizujete. Sa partnerom nemate dobar odnos jer ste se oboje na neki način više posvetili drugim stvarima. Nema problema sa zdravljem.

Čitaj još:   RODITELJI TUŽE SINA JER JOŠ NISU DOBILI UNUČE, traže odštetu od 650.000 dolara...

RIBE

Danas vas na poslu čekaju neke lijepe vijesti. Bićete generalno zadovoljni okolnostima na ovom polju. Pred vama je neočekivan susret koji će vas navesti na razmišljanje i maštanje o osobi koja vam je zanimljiva. Odlično se osjećate!

http://ibalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more

Komentariši