IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

HOROR, SCENE U JAVNOJ KUĆI: Dobro razrađen porodični biznis,vlasnik bara tjerao maloletnice na s*ks sa političarima i biznismenima … (foto)

Policija je upala u bar “Maki” i tamo zatekla djevojku za koju se sumnja da je godinama prodavana za muškarcima za novac…

NOVI BANOVCI: Regija, Crna Hronika, vijesti subota, 15.06.2019… 00: 42…  HOROR, SCENE U JAVNOJ KUĆI: Dobro razrađen porodični biznis,vlasnik bara tjerao maloletnice na s*ks sa političarima i biznismenima … (foto)

M. N. (70) iz Novih Banovaca, vlasnik jedne od najstarijih i najvećih javnih kuća u Srbiji, uhapšen je nedavno zbog sumnje da je podvodio maloljetnicu.

Policija je prilikom racije zatekla djevojku (19), koju je, kako se sumnja, sam Nikolić, godinama podvodio gostima u svom baru, u kojem su često viđani razni biznismeni, domaći političari, ali i strane diplomate.

– Nikolić je koristio težak materijalni položaj djevojaka da ih uvuče u svoje kandže prostitucije. To je uradio i sa jednom djevojkom koju je sve vrijeme držao zatočenu u svojoj kući u Novim Banovcima, preko puta njegovog bara… 

Nju je neko od Nikolićevih saradnika odvodio iz kuće u bar, gde je ona pružala seksualne usluge raznoj klijenteli i odvodio je nazad. Bila je i tu stalno pod njihovom kontrolom. Nije smijela ni sa kim da se viđa, ni sa kim da kontaktira…

U pitanju je djevojka rođena 2000. godine, a bila je maloljetna kada su je svi osumnjičeni počeli da je podvodi – kaže izvor iz policije.

Čitaj još:   JEZIK, MRŽNJE iz SRBIJE: Skandalozna izjava Vulina, Handke neće ništa izgubiti što neće vidjeti džamahiriju na Balkanu... (foto)

Osim Nikolića, uhapšene su još tri osobe, i to R. N. (36), Lj. S. (56) i supruga M. N, K. J. (53).

U pitanju je dobro razrađen, porodični biznis. Njihova klijentela su bili i neki ugledni političari, razni visoki funkcioneri, biznismeni, ali su i strane diplomate.

Bar “Maki” je zbog toga godinama opstajao i ako je javna tajna da je u on u pitanju paravan za kupleraj.

Zbog toga se dešavalo da uhapšeni zna da će u njegovom lokalu biti racija prije policajaca koji u tu raciju kreću, pa je ovog puta akciju hapšenja izvela policija iz jednog drugog mijesta- objašnjava neimenovani sagovornik iz medija…

Kako se saznaje, kuća i restoran su namijenski građeni za prostituciju i u njima postoje dupli zidovi između kojih je prazan prostor za skrivanje.

– Kada policija upadne, ne zatekne djevojke jer se sakriju u tu šupljinu. Do ulice u kojoj se nalazi javna kuća mora da se priđe putem koji je pokriven kamerama za video- nadzor, tako da kod njega nema iznenađenja- kaže izvor .

– Znam za njega, ali se ne družimo. Dolaze neke bijesne limuzine, ali se i ne zna ni da je iko uhapšen, ja sa njima nemam posla – rekla je komšinica, koja je željela da ostane anonimna…

Čitaj još:   ZAGREB: UVREDLJIVI grafiti na DŽAMIJI na račun ALIJE i BAKIRA

izvor alo.rs

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more

Komentariši