IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

CJENOVNIK BALKANSKE MAFIJE: Evo koliko košta UBISTVO!!!

Podgoričanin Marjan Vujačić uhapšen zbog ubistva Jugoslava Cvetanovića 2017. godine, za tu likvidaciju dobio je, sumnja se, 50.000 eura.

Vujačić je uhapšen prošle srijede u Novom Sadu zbog sumnje da je 27. septembra 2017. godine s više hitaca iz vatrenog oružja ubio brata ubice Nikole Bojovića, Jugoslava Cvetanovića u Vranju.

On je u Novom Sadu otkriven s lažnim dokumentima, a lisice su stavljene na ruke i dvije službenice MUP-a koje su mu za 1.500 eura izdale lažne dokumente.

Kako se sumnja, u slučaju ubistva Cvetanovića, Vujačić je bio samo izvršitelj, a za ovu likvidaciju navodno je dobio 50.000 eura. Podsjećanja radi, Jugoslav Cvetanovića, brat Saše Cvetanovića Pitbula, izrešetan je s više od 30 hitaca iz oružja s prigušivačem u jednom prolazu u Vranju.

Dva dana nakon Vujačićevog hapšenja, srpski MUP saopštio je da bi on mogao biti odgovoran i za još tri ubistva. Sumnja se da je odgovoran i za ubistva Gorana Taksića Gokčeta u Holandiji, kao i bliskih saradnika kavčanskog klana Mila Ilića i Veska Kalezića u Crnoj Gori.

Čitaj još:   DRITANU SE MOŽE: SA DRUŠTVOM U ULCINJSKOM LOKALU UPRKOS ZABRANI!!!

Kako je nakon Vujačićeva hapšenja rekao izvor, osumnjičeni bi mogao riješiti špekulacije o kojima se već duže vrijeme govori da iza ubistva Cvetanovića stoji moćni Luka Bojović.

“On je ključna karika u rješavanju likvidacije Cvetanovića”, rekao je ranije izvor.

Ime Luke Bojovića spominjalo se i nakon ubistva Gorana Tasića Gokčeta u julu prošle godine u Holandiji.

Što se tiče poslednje spomenute likvidacije koja se stavlja Vujačiću na teret, na internetu postoje snimke nadzorne kamere jedne od zgrada gdje je, sumnja se, snimljen ubica Mila Ilića 29. aprila ove godine.

Šest mesjeci pre Ilićevog ubistva takođe u Podgorici, ubijen je Veselin – Vesko Kalezić, označen kao visokopozicionirani pripadnik kavačkog klana, u naselju Stari aerodrom i to s deset hitaca iz pištolja.

Crnogorska “Pobjeda” je tada pisala da su njegovo ubistvo organizovale “osobe iz Podgorice, Beograda i Kotora povezane sa suprotstavljenim škaljarskim klanom, a likvidacija je naručena i plaćena u Beogradu”.

izvor: agencije

SAMO DA NAM BUDE VEDRO! Očekuje nas fenomenalan NEBESKI SPEKTAKL!!!

Kiša takozvanih Perseida, odnosno meteorskih rojeva, specifična je po meteorima Read more

NUDIMO VAM REŠENJE: Kako da se rashladite ako i nemate klimu…

NUDIMO NEKE Od savjeta kako da  preživite pakleno ili džehemensko Read more

Komentariši