IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Dnevni horoskop za 19. jun 2019. godine

Ovan u spoju sa Vagom ili Škorpijom, Bik buntovan, Blizanci strpljivi, Rak zarađuje, Lav voli starije, trzavice za Djevicu, Strijelac sa stavom, Jarac borac, Vodolija pred raskidom, Ribe stidljive. Ovo je dnevni horoskop za 19. jun 2019. godine.

OVAN

Moguće je da se bavite nekom vrstom poslovnog dokazivanja i pred sobom i pred drugima takođe. Moguća su nova poznanstva, ali i dalje ne nalazite osobu u kojoj bi mogli da vidite baš sve ono što tražite. Problemi sa sinusima.

BIK

Danas ćete biti u centru pažnje zbog poslovnog uspjeha iz prethodnog perioda. Možete da očekujete pokretanje zajedničkog života sa voljenom osobom. Dolazi vrijeme za lijepe promjene. Povedite računa o zubima.

BLIZANCI

Nove okolnosti će utjecati na vas negativno. Moguće je da će vam trebati duže vrijeme da se prilagodite. Danas su vaši bračni problemi veoma naglašeni pa situacija sa voljenom osobom dolazi do pogoršanja. Problemi sa kičmom.

RAK

Očekuje vas prilika da se dokažete i da ostvarite svoje želje na ovom polju. Nastavite da njegujete svoje ambicije. Danas ćete konačno voljenoj osobi staviti do znanja kako zamišljate zajedničku budućnost. Odlično se osjećate!

LAV

Vaš posao je trenutno prikazan jako dobro pa ne biste trebali da očekujete bilo kakve probleme danas. Moguće je da ćete sa voljenom osobom imati neke komplikacije. Sve može da se riješi ako imate strpljenja. Povedite računa o unosu tečnosti.

Čitaj još:   NOVI PAZAR: Rezultati na unapredjenju transparetnosti MOTIV da radimo još bolje... (foto)

DJEVICA

Donošenje novih odluka na ovom polju vam ne ide baš lako. Imate utisak da su neke okolnosti danas protiv vas. Ukoliko ste u braku ili vezi, sa voljenom osobom ćete imati neke neočekivane događaje. Nemate probleme sa zdravljem.

VAGA

Jako ste motivisani da na poslovnom polju polako uvedete promjene koje planirate već neko vrijeme. Danas vas očekuje zanimljiv susret sa osobom koja će vam se malo direktnije udvarati. Osjećate se odlično.

ŠKORPIJA

Možete da prestanete da brinete previše jer konačno do vas dolaze neke lijepe viesti koje ste duže vrijeme priželjkivali. Danas vas očekuje pokretanje solidnog kontakta sa osobom koja vam se dopada. Puni ste energije!

STRIJELAC

Danas vam sve ide od ruke. Ako planirate bilo kakve nove poslove ili promjene obavezno se latite toga! Možete da očekujete da će vam se polje flerta veoma lijepo aktivirati i da ćete imati više poznanstava. Problemi sa bešikom.

JARAC

Moguće je da sa saradnicima ne možete lako da nađete zajednički jezik. Nije svako spreman da ulaže isti napor u posao kao vi. Dopada vam se osoba koja se drži po strani i djeluje na neki način stidljivo. Osjetljivi su vam sinusi.

VODOLIJA

Pokretanje novog projekta vam djeluje kao jako dobra ideja. Spremni ste da se posvetite novim dešavanjima na ovom polju. Vaš odnos sa voljenom osobom nije tako dobar kao ranije i polako gubite jedno drugo. Pazite na ishranu.

Čitaj još:   Četiri ozbiljna "SOS" poziva koja tijelo šalje: Da li ih prepoznajete...

RIBE

Danas budite oprezni sa bilo kakvim rizicima a čuvajte se i nekog oblika materijalne štete. Moguće je da vam se dopada osoba koju nećete lako osvojiti ali ste spremni da se trudite kako bi našli put do nje. Provjerite svoju dioptriju.

http://ibalkan.net

BRAVO ZA SELEKTORA ZMAJEVA SPREMAN SE ŽRTVOVATI ZA BiH…

Bravo za selektora "zmajeva", spreman se žrtvovati za BiH:  Dule Read more

Dnevni horoskop za srijedu 20. jun 2018.

Dnevni horoskop za srijedu 20. jun 2018. Danas je srijeda Read more

VARLJIVO LJETO, DRASTIČNA PROMJENA VREMENA: Obilni pljuskovi i jak vjetar, temperatura pada…

OVO JE VARLJIVO LJETO, DRASTIČNA PROMJENA VREMENA: Obilni pljuskovi, jak Read more

Komentariši