IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

NEVRIJEME, PROTUNJALO BALKANOM: Pljuštalo, grmilo i sijevalo kao da je SMAK SVIJETA!!! (video)

Balkanom, ali i dobrim dijelom Srbije protutnjalo je snažno nevrijeme, praćeno jakom kišom, bljeskanjem munja i grmljavinom koja para uši…

BEOGRAD: Regija, Crna Hronika, Putovanja, vijesti, utotak,19.06.2019…12: 59…NEVRIJEME, PROTUNJALO BALKANOM: Pljuštalo, grmilo i sijevalo kao da je SMAK SVIJETA!!! (video) 

HMZ je izdao i hitno upozorenje da je narednih sat vremena jaka oblačnost uslovljava intenzivne pljuskove sa grmljavinom i lokalnom pojavom grada. (proceijnjena količina padavina od 20 mm do 30 mm).

Do kraja sedmice na području regiona biće nestabilno i sparno. Očekuju se razvoji sporopokretne oblačnosti koja će lokalno uslovljavati veoma obilne pljuskove, grad i jak vjetar. Količina padavina izrazito neujednačena.

Beograd je ponovo zahvatilo nevrijeme! Kiša praćena i sa jakim vjetrom počela je da pada u Beogredu, na području cijelog grada čuje se jaka grmljavina!!!

Istovremeno, iz Auto- moto saveza apeluju na vozače da budu oprezni na drumu ukoliko dođe do pogoršanja vremenskih uslova. Mokri kolovozi sada utiču na bezbjednost saobraćaja, vozači treba da prilagode brzinu vožnje, ne ulaze u rizična preticanja i drže veće odstojanje između vozila.

Čitaj još:   POKRENUTA ISTRAGA PROTIV STRELJANE! Provjera u klubu u kom su vježbali dječak ubica sa Vračara i njegov otac... (foto, video)

Takođe napominju da vozači tokom dana voze sporije pored Drine a i na posebno na putevima u planinskim predjelima gdje su mogući odroni.

Prema najavama meteorologa, na Balkanu će već sutra ponovo biti i do sunčano i toplo vrijeme…

izvor agencije

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more

Komentariši