IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

”SANDŽAKLİJKA” DŽEJLA RAMOVIĆ SUTRA SE TAKMIČI ZA TITULU ZVEZDE GRANDA

Beograd – Vjerovatno najveća favoritkinja na ovogodišnjem takmičenju “Zvezde Granda” kroz nastupe je koračala oduševljavajući publiku svojim glasovnim sposobnostima, te je napokon kročila u finale, a fanovi su spremni na njenu pobjedu.

Skromna Džejla je u razgovoru za Klix.ba kazala kako u početku nije imala velika očekivanja od takmičenja, te kako se prijavila isključivo iz želje da isproba nove stvari, ali i kako nada za pobjedom uvijek postoji. 

Džejla je za svoje nastupe birala uglavnom zabavnu muziku pjevačica kao što su Marija Šerifović, Aleksandra Radović, Jelena Tomašević i Tijana Bogićević. Ova 17-godišnjakinja od malih nogu voli muziku, a mikrofon je prvi put prigrlila kada je imala samo šest godina.

Za titulu najboljeg 20. juna borit će se 16 finalista, od kojih je petoro njih iz Bosne i Hercegovine. Džejla Ramović, Ahmed Orahovčić, Alem Kadić, Armin Jusufović i Sanel Smolo predstavljat će BIH na ovom popularnom takmičenju.

Čitaj još:   OVO JE NOVI PAZAR- GRAD DOBRİH DOMAĆINA...

Ove godine je povećan nagradni fond za pobjednika, što je obradovalo takmičare koji se bore za titulu. Pobednik će dobiti statuu “Zvezde Granda”, automobil “Škoda rapid”, pjesmu i spot, te nastup na festivalu “Ulaz” u Beogradu u julu.

İnače otac prelijepe Džejle je porijeklom iz Novog Pazara pa tako sutra će i cijeli Sandžak biti uz svoju”Sandžaklijku”.

izvor: Klix.ba /

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more

Komentariši