IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Dnevni horoskop za 21. jun 2019. godine

Ovan prije novim izazovima, Bik „široke ruke“, Blizanci u svom svjetu, Rak uživa u društvu Lava i Vodolije, Jarac obožava Djevicu, Vaga ima dan za sebe, Strijelac razmišlja o novim projektima, a Ribe otvorene za nove stvari. Ovo je dnevni horoskop za 21.06. jun 2019. godine.

OVAN

Očekuju vas manji nesporazumi sa saradnicima. Generalno vam ovaj dan nije naročito povoljan. Nema novih promJena kod vas na ovom polju. Dan vam je prilično statičan a vama je pomalo dosadno. Leđa su vam osJetljiva.

BIK

Previše očekujete od saradnika koji ne razmišljaju na isti način kao i vi. Moguće je da je vrijeme da uzmete stvari u svoje ruke. Osjećate da vam je partner bio neiskren u vezi nekih stvari. Vrijeme je da razgovarate sa njim. Izbjegavajte alkohol.

BLIZANCI

Očekuju vas problemi na poslovnom polju. Dosta toga vas sada opterećuje i ne osjećate se dobro zbog toga. Stidljivi ste i teško vam je da pokažete šta zaista osjećate prema osobi u koju ste se zaljubili. Urogenitalni trakt vam je osjetljiv.

RAK

Nije povoljan dan za nova dešavanja, za nove odluke ili bilo kakve važne poslovne promjene. Posvećeni ste voljenoj osobi i uradićete sve što možete kako bi joj dokazali svoju ljubav i privrženost. Skloni ste alergijama.

LAV

Očekuju vas manje komplikacije pa se pripremite na dan u kojem će biti stresa i tenzije oko vas. Dvoumite se oko novih odluka. Voljena osoba će pokazati da je spremna da pravi neke drastičnije promjene. Koža je sklona iritacijama.

Čitaj još:   Bila je Džejova želja: ŽELIM DA ME HODŽA OKUPA, kao što je mog oca i djedu, DA SVE BUDE KAKO NALAŽE ISLAM... (foto, video)

DJEVICA

Organizacione sposobnosti su vam uglavnom jača strana ali danas vam čak ni to baš ne ide od ruke. Imate grižu savjesti jer niste bili sasvim iskreni prema partneru. Vrijeme je da neke stvari u vašoj vezi razjasnite. Moguć je pad imuniteta.

VAGA

Možete da očekujete da ćete uspjeti da nađete rješenje za poslovne probleme koji su oko vas. Moguće je pomirenje sa osobom koju volite. Ako ste slobodni, uskoro ćete imati novo poznanstvo. Bolovi u grlu.

ŠKORPIJA

Uspješno rješavate sve nedoumice. Odluka koju sada budete doneli za vas može da bude od veoma velikog značaja. Očekuje vas prilika da osvojite osobu do koje vam je stalo već duže vrijeme. Čuvajte se prehlade.

STRIJELAC

Niste spremni za drastične promjene na ovom polju, već sve što radite ide postepeno, korak po korak. Voljena osoba nije spremna da vam pokaže otvoreno svoje mišljenje a vas to udaljava i hladi od nje. Potrebno vam je više sna.

JARAC

Iščekujete nove događaje na ovom polju. Ne volite da zavisite od drugih, za vas je kontrola veoma bitna stvar. Partner pokazuje da želi više vremena za sebe i više slobode, a to vam se ni malo ne dopada. Manji pad imuniteta.

VODOLIJA

Uspješno ćete obaviti važne poslovne zadatke. Možete da se nadate generalno jednom pozitivnom danu. Moguće je da vam se dopada neko ko prema vama još nije pokazao bilo koji oblik naklonosti. Nema problema sa zdravljem.

Čitaj još:   PODGORICA- Na šalterima SC "Morača": Redovi za karte za utakmicu drugog kola kvalifikacija za Evropsko prvenstvo između Crne Gore i Srbije... (foto, video)

RIBE

Niste spremni za promjene na ovom polju već smatrate da će vam biti bolje i sigurnije ako zadržite postojeći posao. Želite porodicu ali niste pronašli adekvatnog partnera za tako nešto. Dajte sebi vremena. Smanjite stres.

http://ibalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more

Komentariši