IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Fenerov, maestro MARKO Gudurić, zakazao majstoricu

Sjajna partija Fenera koga je predvodio slajni bek rođen u Priboju…

ISTANBUL:Regija,Sport,Košarka,vijesti,četvrtak,20.06.2019…08: 59…Fenerov, maestro MARKO Gudurić, zakazao majstoricu…

Bilo je to jedno msestralno veče na aziskoj strani Megapolisa i veliki trijumf Fenera nad gradskim rivalom sa evropske strane Bosfora Efesom. O prvaku Turske će odlučivati sedma utakmica…

Fenerbahče je u šestom meču finala plej ofa u usijanoj atmosferi prepune ULKER ARENE, koji je odigran na terenu tima koji vodi Željko Obradović, savladao Anadolu Efes sa ubedljivih 85: 69 i tako izjednačio rezultat u seriji na 3- 3.

VIDJELI SMO NA TERENU JEDNOG MAESTRA koji je bio juna trijumfa nada sve nadahnute domaće ekipe… Fener je predvodio Marko Gudurić, koji je veći dio od 21 poena (1/1 za dva, 5/8 za tri, 4/4 za jedan) ubacio u drugom poluvremenu.

Marko Gudurić koji je rođen u sandžaku u Priboju je na parketu i na terenu ARENE ULKER proveo 24 minuta, a svom poenterskom učinku je dodao šest skokova i jednu asistenciju.

Fenerov bek je na ovom susretu imao veliku podršku saigrača. Prvo Nikolo Meli je upisao 14 poena (3/6 za dva, 2/3 za tri, 2/3 za jedan), pet skokova i dve asistencije, Ali Muhamed je zabeležio 11 poena (3/6 za dva, 1/5 za tri, 2/3 za jedan), sedam skokova i dvije asistencije, a sa 11 poena (0/1 za dva, 3/5 za tri, 2/2 za jedan) je susret okončao i Kostas Slukas, uz velikih osam asistencija i četiri uhvaćene lopte. 

Čitaj još:   Oprah Vinfri smršala 20 kg, ALI uz pomoć OVOG fenomenalnog jelovnika...

Kapetan Fenera, Melih Mahmutoglu je pobjedi doprineo sa 10 poena (2/3 za dva, 1/5 za tri, 3/4 za jedan), četiri skoka i tri asistencije. Nikola Klainić koga su od milja navijači fenera nazvali MUSTAFA je na terenu proveo 32 minuta sa učinkom od 10 poena (2/5 za dva, 2/7 za tri), tri skoka i jedne asistencije.

Kod gostiju je prednjačio Šejn Larkin sa 16 poena (6/6 za dva, 1/7 za tri, 1/2 za jedan). Sa po 12 poena su meč završili Vasilije Micić (2/3 za dva, 1/7 za tri, 5/5 za jedan)i Krunoslav Simon (3/7 za dva, 2/4 za tri)… Miič plejmejker je tome dodao četiri asistencije i tri skoka.

Do dvocifrenog broja poena je stigao i Brajant Danston, koji se zaustavio na brojci od 11 (5/6 za dva, 1/1 za jedan).

Sedma utakmica finala ili verlika majstorica zakazana je na evropskoj strani Stambola u Sinan Erdem Areni a na programu je sutra ili u petak 21. juna u 19 sati…

Čitaj još:   MARKO Gudurić, oprostio se sa Bosforom: POSEBNO hvala , FENERU i Željku, za sve...

http://iBalkan.net

Kvartet u Novom Pazaru

 Rukometni klub Novi Pazar angažovao je golmana Janka Gemaljevića, srednjeg Read more

Komentariši