IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

FINALE “ZVEZDA GRANDA”: Sanel uspio Bosanca da digne na noge, mentor mu se pridružio na sceni i zasvirao (video)

Počelo finale takmičenja “Zvezde Granda”, a za prestižnu nagradu bori se 16 takmičara…

BEOGRAD: Regija, Zanimljivosti, vijesti, četvrtak, 20.06.2019…22: 59… FINALE “ZVEZDA GRANDA”: Sanel uspio Bosanca da digne na noge, mentor mu se pridružio na sceni i zasvirao (video)

Pobjednika će po evrovizijskom sistemu bodovanja ocijenjivati više od 30 članova žirija, kao i gledaoci slanjem SMS poruka.

Finalisti koji su se predstavili publici su: Stefan Petrović Kosmajac, Milica  Atanacković, Alem Kadić, Nevena Stojanović Nensi, Benjamin Kličić, Sanel Smolo, Nevena Stojković, Ahmed Orahovčić, Katarina Jovanović, Filip Pecovski, Armin Jusufović, Martinijan Kirilovski, Džejla Ramović, Ognena Zdravkovski, Milica Čikarić i Darko Kocevski.

Glasanje za finaliste je upravo počelo.

Džejla Ramović (17) probila je led pjesmom “Ima jedan svijet”, a sledeća numera bila je “Nismo smijeli”.

Sanel Smolo pretposlednji se predstavio publici, a pjesme koje je izabrao su – “Put me zove” i “Mujo kuje”.

Jedan od kandidata Marije Šerifović je i Armin Husufović, koji je prvo otpjevao baladu “Da se opet rodim”, a onda pesmu “Kad se duše sretnu”.

Čitaj još:   GAGI, ULAZI U ZADRUGU 3: Kako je reagovala LUNA, šta kaže ŽELJKO... (foto)

Alem Kadić je jedan od kandidata Dragana Stojkovića Bosanca. On napravio pravu kafansku atmosferu i otpevao pesme “Moj dilbere” i “Volim te ludo znaj”.

Benjamin Kličić dobio je na samom početku gromoglasan aplauz, a izašao je na binu pevajući pesmu “Vidi, vidi, ko je doš'o”. Druga pesma bila je “Moje najmilije”.

Ahmed Orahovčić nastupio je poslije vatrene Milice, a prva pjesma koju je izabrao bila je “Gitaro sviraj”, a druga “Majko”.

Milica Čikarić poslednja je nastupila pijesmama “Ružica si bila” i “Čaje šukarije”.

Prva takmičarka koja nastupa večeras je Džejla Ramović kojoj je mentorka Marija Šerifović, a poslednja će biti Milica Čikarić, kojoj je mentorka Jelena Karleuša.

Voditelji Sanja Kužet i Voja Nedeljković podsjetili su publiku kako može da glasa za svog favorita. Pobjednik dobija automobil, pobjedničku statuu i pijesmu sa spotom…

izvor agencije

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

Komentariši