IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

MILE ODBIO: Džaferović u oproštajnu posjetu primio njemačku ambasadoricu Hohmann…

Član Predsjedništva BiH Džaferović je naglasio važnost podrške koju je i do sada pružala Savezna Republika Njemačka, BiH u procesu evropskih i NATO integracija, kao i u reformskim procesima i jačanju bh. ekonomije…

SARAJEVO: BiH, vijesti, četvrtak, 20.06.2019… 16: 59… MILE ODBIO: Džaferović u oproštajnu posjetu primio njemačku ambasadoricu Hohmann…

SAMO JU JE NEKULTURNI MILE MOGAO ODBITI: Džaferović primio danas u oproštajnu posjetu njemačku ambasadoricu Hohmann…

Član Predsjedništva Bosne i Hercegovine Šefik Džaferović primio je danas u oproštajnu posjetu ambasadoricu Savezne Republike Njemačke Christiane Hohmann. 

Ambasadorica Hohmann je zahvalila članu Predsjedništva BiH Džaferoviću na dobroj saradnji, naglasivši da Savezna Republika Njemačka ostaje privržena prijateljskim odnosima s Bosnom i Hercegovinom, kao i integracionim i reformskim procesima. 

Član Predsjedništva BiH Džaferović je naglasio važnost podrške koju Savezna Republika Njemačka pruža Bosni i Hercegovini u procesu evropskih i NATO integracija, kao i u reformskim procesima i jačanju bh. ekonomije. 

Čitaj još:   MILE DODIK BEZ SRAMA: Prijeti novinarima, vrijeđa ih, stavlja im mete na čelo, a sad bi da pruža lažnu zaštitu

Član PBiH Džaferović je izrazio zadovoljstvo zbog prijateljskih i veoma sadržajnih odnosa Bosne i Hercegovine i Savezne Republike Njemačke, čemu je tokom svog trogodišnjeg mandata značajno doprinijela i ambasadorica Hohmann. 

Zahvalio je ambasadorici Hohmann za njen sveukupni angažman u Bosni i Hercegovini i poželio joj uspjeh u daljem radu i karijeri, saopćeno je iz Predsjedništva BiH.

izvor agencija (Fena)

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

Komentariši