IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Iran poručio SAD: Imali smo na nišanu, vaš avion pun ljudi, odlučili smo se za dron…

U pratnji oborenog drona bio je i avion sa 35 ljudi, tvrdi komandant iranske vojske

TEHERAN: Svijet, Crna Hronika,vijesti, petak, 21.06.2019…16: 49… Iran poručio SAD: Imali smo na nišanu,vaš avion pun ljudi, odlučili smo se za dron…

DANAS JE Iran poručio amerikancima da se uzdržao od obaranja američkog aviona u kome se nalazilo 35 ljudi koji je bio u pratnji oborene bespilotne letjelice, izjavio je komandant Revolucionarne garde Amirali Hadžizadeh.

Sa američkim dronom u regionu bio je i američki avion P- 8 i sa 35 ljudi. Ovaj avion je, takođe, ušao u naš vazdušni prostor mogli da ga oborimo, ali nismo – izjavio je Hadžizadeh, preneo je Rojters pozivajući se na iransku agenciju Tasnim…

Iranska državna televizija je ranije danas pokazala, su nazvali, izvučenim ostacima vojne bespilotne letelice SAD koju je oborio Iran.

Čitaj još:   DAKLE: O čemu moderne žene najčešće maštaju...

Hadžizadeh je rekao da su izvučeni dijelovi dokaz da je američki dron bio i iznad teritorije Irana kada je oboren, preneo je Rojters.

Američki predsjednik Donald Tramp otkrio je kako bi tekao plan američkog vojnog napada na Iran…

Tramp je u tvitu pojasnio da je poslije samog obaranja američkog drona nad Iranom, namjeravao da naredi napad na tri clja u Islamskoj republici Iran, i ali su mu rekli da bi tom prilkom pogunulo 150 ljudi.

Poslije tog odgovora, kaže, stopirao je napade na Iran…

izvor agencije/ Telegraf,rs

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more

Komentariši