IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

MONSTRUM: Banjalučanin SILOVAO kćerku…

Banjalučanin seksualno zlostavljao kćerku… Protiv D. B. iz Banje Luke podignuta je optužnica za krivično djelo obljuba sa djetetom mlađim od petnaest godina u sticaju sa krivičnim djelom upoznavanje djece sa pornografijom.

Optužnicu je podiglo Okružno javno tužilaštvo u Banjoj Luci, a Okružni sud u ovom gradu donio je odluku da mu se pritvor, koji je prvim rješenjem određen 25. marta ove godine, produži do izricanja prvostepene presude, a najduže dvije godine od dana potvrđivanja optužnice. Kontrola opravdanosti pritvora vršitće se po isteku svaka dva mjeseca.

On je navodno iskoristio odsustvo supruge, koja je sa drugim djetetom bila u bolnici, i tada imao seksualne odnose sa svojom kćerkom.

Majka, kako saznajemo, nije znala da joj kćerku napastvuje suprug.

Ovaj monstruozan slučaj otkriven je kada se četrnaestogodišnjakinja povjerila svojim školskim drugaricama kada su razgovarale na temu seksualnog obrazovanja učenika.

Čitaj još:   HLADAN TUŠ ZA MLADOG GRADONAČELNIKA: Gorica Dodik poručila Stanivukoviću nakon što je "popio" šamar od nepoznate djevojke... (foto)

Prijateljice su djevojčicu ohrabrile da sve prijavi rukovodstvu škole i otišle s njom da to i urade. Nakon toga su iz škole alarmirali policiju.

Nakon prijave osumnjičeni nije bio dostupan istražnim organima jer se nalazio u Hrvatskoj i za njim je raspisana potjernica. Uhapšen je 24. marta na graničnom prelazu Kamensko kada je iz Hrvatske ušao u BiH.

Odlukom Okružnog suda u Banjaluci tada mu je određen pritvor, koji mu je, a nakon potvrđivanja optužnice, produžen je do izricanja prvostepene presude.

izvor: agencije

BRAVO ZA SELEKTORA ZMAJEVA SPREMAN SE ŽRTVOVATI ZA BiH…

Bravo za selektora "zmajeva", spreman se žrtvovati za BiH:  Dule Read more

VARLJIVO LJETO, DRASTIČNA PROMJENA VREMENA: Obilni pljuskovi i jak vjetar, temperatura pada…

OVO JE VARLJIVO LJETO, DRASTIČNA PROMJENA VREMENA: Obilni pljuskovi, jak Read more

Komentariši