IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

OBRAČUN ZBOG ĆEVAPA…

Trojica mladića, među kojima je i vanbračni sin Zorana Šijana, potukli se sa dvojicom muškaraca, a potom ranili Stefana R., koji je zajedno s policajcem u civilu pokušao da ih spreči da nasilno upadnu u taksi. Kako srbijanski mediji prenose, pucnjavi je prethodila svađa ispred restorana brze hrane, u novobeogradskoj ulici poznatoj kao “dolina gladi”. Trojica nasilnika pokušala su da preko reda kupe ćevape, zbog čega su se sukobili sa dvojicom drugih kupaca.

Vukašin Šijan (20), vanbračni sin pokojnog vođe nekadašnjeg “surčinskog klana” Zorana Šijana, uhapšen je zajedno sa svojim prijateljima Stefanom Suvajcem (19) i Nikom Kantarom (20) nakon što su se juče potukli sa dvojicom muškaraca, a potom zapucali iz pištolja na policajca u civilu i ranili prolaznika Stefana R. (30) u šaku lijeve ruke.

– Video sam da su dva momka čekala u redu ispred tog lokala. Nedugo zatim došla je grupica od tri mladića i dvije devojke. Bili su bučni i nadmeni. Tražili su da naruče preko reda dok su drugi momci pokušavali da ih umire – rekao je očevidac ovog nemilog događaja.

Čitaj još:   PUCANO NA ŽESTOKOG KRITIČARA MILORADA DODIKA: Ranjeni zastupnik SDS- a objasnio detalje napada... (foto)

Kako kaže, u raspravu su se potom umiješale djevojke koje su bile u društvu Šijana i njegove ekipe.
– Počele da vrište i da brane dvojicu momaka s kojima su se ova trojica potukli. Ubrzo su pobjegli u pravcu Ulice Džona Kenedija – kaže naš sagovornik.

izvor: agencije

Nasrnuo nožem na policiju, policajac ga upucao!!!

Nesvakidašnji incident u Hrvatskoj... Kako je objavila zagrebačka policija, danas oko Read more

Eksplodirao parkirani AUDI, djevojku našli PORED VOZILA!!!

Nepoznata djevojka je povređena kada je u Zemunu, oko 2:30h Read more

Komentariši