IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

NEBO SE OTVORILO U BEOGRADU- Poplavljene ulice, voda do POLOVINE AUTA…

Nebo nad Beogradom se otvorilo. Nad gradom su se prvo nadvili crni oblaci, a potom je počela da pada jaka kiša praćena vjetrom.  Munje prelijeću grad, a povremeno se može čuti i odjek gromova…

Zbog obilne kiše koja je danas posle podne pala u Beogradu, deo auto- puta na Novom Beogradu je poplavljen, a automobili se otežano kreću ili stoje zbog visine vode.

Ponegdje u Beogradu i oko 60 litara kiše po metru kvadratnom za sat i po, saopštio RHMZ… 

U pojedinim djelovima grada ponovi se scenario od prije nekoliko dana – ulice su poplavljene. 

Na Novom Beogradu voda doseže čak do polovine automobila. Slična je situacija i u drugim delovima grada poput Zemuna.  Saobraćaj se u glavnom gradu odvija otežano. 

Čitaj još:   ZAJEDNIČKO SAOPŠTENJE ĐUKANOVIĆA, KOMŠIĆA I OSMANI: "Zabrinuti smo zbog aktuelnih dešavanja u regionu..." (foto i video)

Pljuskovi sa grmljavinom pogodili su i Zvezdaru, Mirijevo, Dorćol, Novi Beograd… U pojedinim delovima pretonice kratko je padao grad. Ulice su potopljene i na Čukarici.

Na društvenim mrežama korisnici iz različith dijelova Beograda postavili su snimke poplavljenih ulica, oborenog drveća. U nekim dijelovima se Novog Beograda došlo je i do nestanka struje. 

izvor: agencije

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more

Komentariši