IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Olujno nevrijeme stiglo i u Beograd: Gromovi kidaju nebo, za naredne sate predviđa se pravi POTOP!

Nevrijeme koje je zahvatilo Hrvatsku, večeras se preselilo i u glavni grad Srbije…

BEOGRAD: Regija, Crna Hronika, Putovanja, Zanimljivosti, vijesti, nedelja 23.06.2019…00: 09… Olujno nevrijeme stiglo i u Beograd: Gromovi kidaju nebo, za naredne sate predviđa se pravi POTOP!

Upozorenje važi do 23.17 časova, ali nema sumnje da će biti na snazi do jutarnjih časova i to za još veći dio regije Balkana u BiH i u Srbiji…

Oblačnost iz Hrvatske stigla je i do Beograda, pa će u nekim dijelovima biti jakih pljuskova sa kišom do 30 milimetara u kratkom vremenskom periodu, najavili su iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda (RHMZ).

Oni su upozorili da je pored jake kiše, moguć i kratkotrajni i olujni vjetar, ali i pojava grada.

Kako noć odmiče, ta oblačnost će se premijestiti na istok, kao i na područje sjevernog i srednjeg Balkana.

Jaka kiša trenutno pada u Beogradu, praćena olujnim vijetrom i jakom grmljavinom.

Čitaj još:   KO ZNA Kakav će biti epilog razlaza JAKOVA Milatovića i MILOJKA Spajića!?: Presudiće obećanja o platama... (foto, video)

U naredna dva sata oblačnost koja uslovljava jake pljuskove sa količinom kiše od oko 30 mm u kratkom vremenskom periodu i kratkotrajno jakim olujnim vetrom, premještaće se dalje ka severu dalje. Istovremeno slične vremenske neprilike zahvatiće i ostatak Balkana – stoji u ovom hitnom upozorenju RHMZ.

Podsjetimo, ovo olujno nevrijeme je u toku današnjeg dana već pogodilo dijelove Hrvatske i BiH gdje je pričinilo veliku materijalnu štetu.

Na snazi najviši stepen upozorenja, crveni meteoalarm u Hrvatskoj, a u ostatku Srbije narandžasti i žuti alarm…

izvor agencije

Komentariši