IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Aleksandar Ivković novi igrač OK NOVI PAZAR

Davnasnja zelja Odbojkaškog kluba Novi Pazar upravo danas se konačno i ostvarila. Nakon kratkih ali sazetih pregovora, Aleksandar Ivković koji igra na poziciji dizaća ili kako se to stručno kaže tehničara, definitivno je igrac OK Novi Pazar.

Nakon sto je potpisan ugovor i zvanicno postao igrac OK Novi Pazar, Aleksandar Ivković je izjavio za medije. ”Nakon pet godina igranja u inostranstvo, vracam se u Srbiju ali u ne bilo koji klub vec u najtrofejniji u novijoj istoriji srpske odbojke u OKNP. Ambicije kluba i mene su se poklopile i veoma brzo smo se dogovorili oko svih uslova. Strateg kluba Goran İlic je poznat kao zestok radnik i siguran sam da cemo ubrzano napredovati ka najvecim ciljevima. Tu su i agilni clanovi uprave kluba na celu sa Denisom i Kemalom koji traze dodatna pojacanja i mislim da ce se sklopiti jedna izuzetno dobra ekipa koja ce biti konkurentna za nove trofeje i navece ciljeve. Nadam se da cu se sto pre uklopiti u ekipu i da cemo vratiti OKNP u najveci vrh srpske odbojke.

Čitaj još:   NOVI PAZAR: POLICIJA UHAPSILA OSUMNJIČENOG ZA UBISTVO NA JALIJI

Denis Mavrić , novi predsjednik Odbojkaškog kluba Novi Pazar je odmah rekao kako je uprava kluba krenula snazno i zestoko time sto dovode u klub najbolje igrace koji su igrali u inostranstvu u najtrofejniji klub nove srpske odbojke. ”Ovako cemo i nastaviti . Mi iz uprave cemo se angazovati maksimalno a na parketu se necemo mijesati vec neka odlucuje ko treba i kako treba. Mi cemo obezbjediti sve sto budu trazili u profesionalnom smislu a od ekipe ocekujemo da nam vrati najboljim rezultatima.

Aleksandar Ivković prošlu sezonu je igrao u Sloveniji, a pre toga u Libanu pa u najtorfejnijem klubu u Crnoj Gori Budvanskoj rivijeri, Đerdapu iz Kladova a svoju karijeru je započeo gde je i rođen u Novom Sadu u OK Vojvodina. Aleksandar je igrao i u Rumuniji.

Prilog pripremili: Senad Senko Župljanin i http://ibalkan.net

http://ibalkan.net

Šerif Gurdijeljac-Sve će biti gotovo pre kraja šeste runde

Mladi IBF svetski prvak u superpero kategoriji Šerif Gurdijeljac rekao Read more

Komentariši