IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

VUČKO, NAJAVIO VAŽNU KONTRAMIJERU: Poslije VIDOVDANA sve će vam biti jasno…

Kako je rekao, pitanje kontramijera je ozbiljno i nije pitanje dnevnih prijetnji i nekakvog oročavanja

BEOGRAD: Srbija, Crna Hronika, vijesti, ponedeljak, 24.06.2019…12: 59…  VUČKO, NAJAVIO VAŽNU KONTRAMIJERU: Poslije VIDOVDANA sve će vam biti jasno…

Aleksandar Vučić je izjavio da se nije odustalo od kontramijera ni protiv KOSOVA niti Prištine zbog taksi na srpsku robu, ali da je vrlo teško uvesti mijere koje bi mogle da pogode i srpski narod na Kosmetu, te istakao da će se u razgovoru sa predstavnicima Srba sa KiM, odmah iza Vidovdana, videti na koji način i koje mijere će biti preduzete…

“Donosićemo odluku i razgovarati o tome sa narodom na KiM”, rekao je Vučić upitan da li se odustalo od najavljivanih kontramijera protiv Prištine.

Kako je rekao, pitanje kontramijera je ozbiljno nije pitanje dnevnih prijetnji i nekakvog oročavanja, te da se takve stvari kažu u nadi da to neće morati da se učini…

Volio bih da ne moramo to da učinimo, ali ako budemo primorani i ako ne bude pomaka, razgovaraćemo i sa međunarodnim partnerima i moraćemo to da uradimo“, rekao je Vučić.

Čitaj još:   NOVA TUGA SREBRENICE: Brojni građani klanjali dženazu Zulfi Salihoviću- preživio je ‘KOLONU SMRTI’... (foto, video)

Primetio je i da građani Srbije ne treba tome da se raduju.

To je kao kada imate hod po žici- u međuvremenu malo skrenete na lijevu stranu, ali morate da se vratite na sredinu, jer ćete pasti. Morate da vodite filigranski preciznu politiku u kojoj ne gubite ništa i u kojoj vaš narod trpi najmanju štetu“, ukazao je predsednik.

On je dodao da je Srbija za prvih sedam godina vlasti Slobodana Miloševića imala najveću inflaciju i nekoliko ratova, a za prvih osam godina vlasti DOS-a izgubila i KiM i Crnu Goru, uz više od 500.000 ljudi koji su ostali bez posla i uništene fabrike.

Na isti način bi, primećuje, mogao da gradi popularnost i na odnosu prema Albancima na KiM, ali to ne radi ne vrijeđa ih iako oni utrkuju na dnevnom nivou da kažu neku odvratnu reč ili da napakoste Srbima.

To je razlika. Zato Srbija uspijeva“, rekao je Vučić.

Ponovio je da je situacija komplikovana i teška za Srbiju….

Kada budemo ponovo razgovarali sa predstavnicima našeh naroda, odmah iza Vidovdana, videćemo šta kako i kakve mijere da donosimo“, zaključio je Vučić…

Čitaj još:   ROŽAJE BEZ DILEME: Bošnjačka stranka demantuje JAKOVA Milatovića o sastanku u vezi podrške za predsjedničke izbore... (foto)
Serbia, officially the Republic of Serbia (sepia selective focus).

izvor (Espreso.rs/Agencije)

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more

Komentariši