IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

DRAMA: POPLAVA prekinula svadbu, nije mogla da dođe do SINA…

Srpski košarkaš Ivan Paunić i nekadašnja Mis Srbije Milica Jelić u nedelju su organizovali svadbu, a slavlje je prekinuto jer je sala u hotelu u kome je bila proslava poplavljeno nakon kiše.

Iako je sve u početku djelovala kao prava drama, na svu sreću ništa nije bilo toliko ozbiljno, pa su se mladenci i gosti, kada je sve sanirano, vratili i nastavili slavlje do kasno u noć.

– Moram da priznam da smo uprkos svemu baš ponosni na naše prijatelje, jer se njih 90 odsto vratilo i svi su čekali da nastavimo žurku. Zbog toga sam čak pustila i suzu kada sam videla koliko nas ljudi voli. To je nešto što je ostavilo najveći utisak jer se dogodila takva stituacija koju niko nije mogao da predvidi – kaže Milica za “Blic” i otkriva da joj je zapravio najveći problem prilikom poplave predstavljalo to što je njen šesnaestomjesečni sin Luka bio u apartmanu na osmom spratu.

Čitaj još:   BRAVO ZA VOJINA MIJATOVIĆA: "Ne trebaju mi glasači, već mi trebaju saborci..." (foto)

– To mi je bio najveći problem. Moje djete je bilo na osmom spratu, a liftovi nisu radili. Strah me je obuzeo. Nisam znala kako da dođem do svog djeteta. Ali, na svu sreću sve se brzo riješilo i napustili smo brzo hotel. Kada je sve sanirano, nastavili smo žurku i moram da priznam da je bila još bolja  – priznaje Milica.

izvor: story.rs

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

Komentariši