IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Džejla Ramović otvorila dušu: NIKO iz žirija NIJE MI ČESTITAO POBJEDU… (video)

Pobjednica “Zvezda Granda” Džejla Ramović kaže da joj niko od članova žirija nije prišao nakon proglašenja i čestitao joj na uspjehu, ali opravdava to time što se je dugo zadržala na bini, a oni su otišli.

Džejla Ramović odnijela je ubjedljivu pobjedu u izboru za ovogodišnju zvjezdu „Granda”, međutim čestitke stručnog žirija su izostale. Iako su je tokom takmičenja mnogi mentori hvalili, Džejli niko nije uputio žive čestitke nakon pobjede, ali im mlada pjevačica to ne zamera.

-Nisu mi čestitali drugi članovi žirija. Bila je gužva na sceni, ne znam ni da li su mogli da mi priđu, a i ja sam se puno zadržala. Mnogi su otišli kada sam ja završila svoje obaveze na sceni, tako da možda su neki imali namjeru da mi čestitaju, a možda neki nisu, ne znam. U suštini vjerovatno bi čestitali da su mogli – tvrdi mlada zvjezda.

Džejla ističe da joj se još uvjek nisu sasvim slegli utisci nakon pobjede, kao i da svakodnevno dobija mnogobrojne poruke na svom profilu na Instagramu.

Čitaj još:   Mnogo prašine se diglo: Marija Šerifović, otpisala Džejlu Ramović, ono što je sad uradila je iznenadilo mnoge...

– Ja sama za sebe kažem da mi neki djelovi pjevanja nisu bili okej u finalu i da nisam bila zadovoljna, ali ove negativne komentare koje dobijam su uglavnom od ljudi koji me kritikuju od samog početka i provlače to kroz cijelo takmičenje. Naravno da to prihvatam, svako ima pravo na svoje mišljenje i tu nemam nikakav utjecaj. Mogu samo da se trudim da im se svidim, ali okej sam sa svim kritikama.

Džejla je uglavnom bila meta kritika jer ju je njen mentor, Marija Šerifović, izdvojila za favorita na samom početku takmičenja. Taj potez su mnogi okarakterisali kao preveliko favorizovanje.

– Možda sam bila njena mezimica jer sam bila jedino žensko, djevojčica od 17 godina. Prosto me je gledala na drugačiji način nego muške kandidate, ali što se tiče pjevanja i njenog zalaganja – svi smo bili isti.

Čitaj još:   Veče u kojoj je cijela Turska priželjkivala i "dobila" zlatnu i srebrenu medalju na EP u Berlinu...

izvor: blic.rs

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more

Komentariši