IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

NOVİ PAZAR: Savo Milošević sa klupe pravo u POZORİŠTE

– FK Partizan se nalazi na priprema na Zlatiboru a šef stručnog štaba Sava Milošević je iskoristio priliku i skoknuo do Novog Pazara kako bi odigrao pozorišnu predstavu Otkačene.

U prepunoj sali Kulturnog centra publika je zaista uživala i sve vreme gromoglasnim aplauzima davala je podršku glumacima. U tropskim danima ova predstava bila je za publiku pravo osveženje. A nakon predstave dugi redovi oko Save Milosevića i čekanje u red za fotografisanje i autogram. Sve je to on sa osmehom na licu ispratio,poput profesionalnog glumca.i na kraju, rekao nam je reč,dve o predstavi i naravno posvetili smo se nezaobilaznoj temi, fudbalu.

– “Moj veliki hobi i još veća ljubav je pozorište, već 25 godina. Presrecan sam da sam u poslednjih godinu i nesto više uspeo da postanem deo jedne od predstava. Pogledao sam ih na stotine i sad mogu, ako doživim starost, da pričam unucima kako sam i to uspeo da odradim u životu. Zaista sam prezadovoljan”.

Na naše pitanje koliko dugo se pripremao za ovu predstavu, fudbalski as je rekao: ” Spremali smo se tri do četiri meseca i ovo je zaista mnogo komlikovanije nego što ljudi misle,a ja nisam ima pojma dok se nisam usudio da se glumački oprobam. Predstavu igramo već godinu i po dana i ovo je meni lično dvanaesta po redu. Igrali smo i više ali zbog prirode svog posla ja nisam imao prilike da igram u svim izvođenjima. Moj zamenik je Marko Kon, njega znate sigurno i ova predstava je obišla dobar deo Srbije, igrali smo preko osam puta samo u Beogradu. Ja sam igrao i u Novom Sadu, Kragujevcu, Aleksandrovcu.

Čitaj još:   Novi predsjednik FK NOVI PAZAR Elvedin Gicić-VRAĆAMO SE U PRVU LIGU

Prvi put igram u Novom Pazaru, ali mi nije prvi put da dolazim u ovaj grad”.

– Naravno pošto je Savo Milošević trener FK Partizan nezaobilzno pitanje je i fudbal pa nas je interesovalo kako teku pripreme. –

” Za sada je sve dobro, svi su zdravi ovaj prvi period je fizički veoma težak i zahtevan ali je mnogo bitno da je zdravstveno stanje u ekipi zaista dobro, da nemamo nekih većih problema. Odigrali smo i prve utakmice ali iskreno ne razmišljamo mnogo o rezultatima. Za sada je najbitiniji fizički aspekt i mi još nismo kompletirali tim, još smo u pripremnoj fazi”.

Kaže ipak da sve teče po planu. “Na kraju moram reći da se u Pazaru zasta osećam fenomenalno i da ovde imam puno prijatelja”.

– Svoj boravak u Pazaru Sava Milošević je iskoristio i da poseti Gradski stadion i Fudbalski klub Novi Pazar. Domacini su mu pokazali kako izgledaju prostorije i stadion. On se odusevio kako je stanje sto se tice infrastrukture i pratecih objekata koji poseduje FK Novi Pazar. Posetio je jos i sportski kompleks u Šutenovcu i novo sagrađeni Atletski stadion na Hađetu.

Čitaj još:   PRESS KONFERENCJA- FK Novi Pazar uz vjerne navijače do POBJEDE...

Autor-Senad Senko Župljanin

http://ibalkan.net


BRAVO ZA SELEKTORA ZMAJEVA SPREMAN SE ŽRTVOVATI ZA BiH…

Bravo za selektora "zmajeva", spreman se žrtvovati za BiH:  Dule Read more

Dnevni horoskop za srijedu 20. jun 2018.

Dnevni horoskop za srijedu 20. jun 2018. Danas je srijeda Read more

VARLJIVO LJETO, DRASTIČNA PROMJENA VREMENA: Obilni pljuskovi i jak vjetar, temperatura pada…

OVO JE VARLJIVO LJETO, DRASTIČNA PROMJENA VREMENA: Obilni pljuskovi, jak Read more

Komentariši