IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

BORA SANTANA, OTKRIO KO GA JE GURNUO: Region mu se smijao kad je pao, TEK SAD ne može da se sabere… (video)

Bora Santana pao je u spavaćoj sobi rijalitija, pošto je popio čašicu više i nije uspio da održi ravnotežu…

BEOGRAD: Regija, Zanimljivost, vijesti, četvrtak, 27. 06.2019… 12: 59… BORA SANTANA, OTKRIO KO GA JE GURNUO: Region mu se smijao kad je pao, TEK SAD ne može da se sabere… (video)

SANTANA je popričao sa Matorom i Sanjom, nadvijen kod njihovog kreveta, imao je poteškoća da podigne glavu. Sapleo se o rođena stopala, te se srušio kao svijeća…

Kako se nije desilo ništa strašno, mnogi su na ovaj pad brzo počeli u više navrata da gledaju kao na šalu. Takođe, kada su ga čuli da je rekao:

“Neko me je gurnuo”, malo ko se suzdržao a da se ne nasmije. 

Bora je poslije ovog smehotresnog događaja dobio je i priliku da otkrio šta ga je to omelo…

Čitaj još:   MIKI, ŠAMARAO I GAĐAO ŽENE: Poslije žestokog napada, ostaje gorčina i pitanje: HOĆE LI IKO, DA ZAUSTAVI OVOG ČOVJEKA?

Iznova, cijela Bijela kuća počela je da se smeje, Luna nije mogla a da sve i na vrijeme ne dovikuje kako je ona čuveni pad doživela samo sa njene tačke gledišta. Naime, ona i Marko ležali u krevetu iza nesrećnog Bore SANTANA … 

“Boro, ko te je sinoć gurnuo, da ga odmah diskvalifikujemo?” upitao je novinar takvim tonom da su svi prasnuli u smIJeh. 

“Ošašavilo me piće. Pričao sam sa Matorom i odjednom sam pao. Gurnula JE me viša sila. Ne mogu još sebi da dođem”, smejao se i Bora SANTANA. 

izvor Kurir.rs/Foto: Printscreen

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

Komentariši