Dnevni horoskop za 28. jun 2019. godine

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Ovan započinje nove projekte, Bik mora da se povinuje, Blizanci nervozni, Rak u trci s vremenom, Lavu pomaže Djevica, Vaga pred uspjehom, Škorpija prezentuje na najbolji način, Strijelac pun ideja, Jarac pred novom romansom, Vodolija uživa u svom poslu, a Ribe prilagodljive. Ovo je dnevni horoskop za 28. jun 2019. godine.

OVAN

Dolazite do novih kontakata veoma značajnih za proširenje vašeg posla. Možete da se nadate pozitivnim okolnostima. Nakon iskrenog razgovora sa partnerom ćete uvidjeti da je njemu stalo do vas. Mogući su problemi sa plućima.

BIK

Moguće je da ste pretjerano posvećeni nekim sitnim obavezama i problemima, da ste zanemarili one krupnije. Možete da očekujete prijatnu atmosferu sa osobom do koje vam je stalo. Imate višak energije, prijaće vam trening.

BLIZANCI

Možete da očekujete novu priliku za posao ili za promjenu radnog mjesta, za prelazak na mjesto koje bi vam više odgovaralo. Možete da očekujete priliku da bolje upoznate osobu koja vam se dopada. Odlično zdravlje.

RAK

Radite posvećeno, vrijedni ste i važno vam je da budete dobri u svom poslu. Imate velike ambicije i planove za budućnost. Možete da očekujete priliku da poboljšate odnos sa voljenom osobom. Potrebna vam je fizička aktivnost!

Čitaj još:   KATASTROFA U SRBIJI: Sve manje djece, evo koliko je ĐAKA NESTALO za godinu dana...

LAV

Preispitujete svoje planove i dolazite do utiska da ste negdje usput napravili grešku. Vrijeme je da neke stvari mijenjate. Moguće je da ste imali turbulentan period na polju ljubavi i da vam sada prija samoća. Povedite računa o ishrani.

DJEVICA

Možete imati neke nesporazume sa osobom sa kojom sarađujete svakodnevno. Potrudite se da ne dođe do većeg konflikta. Dopada vam se osoba koja je pokazala više kvaliteta koje cijenite. Poradite na tome da ojačate imunitet.

VAGA

Ukoliko ste posvećeni privatnom poslu, očekuje vas poboljšanje, kao i prilika za bolju zaradu. Ostvarićete dobru komunikaciju osobom do koje vam je stalo. Potrudite se da joj pokažete osjećanja. Povedite računa o grudnom košu.

ŠKORPIJA

Nemojte da donosite nagle odluke na ovom polju. Nije vam povoljan dan za promjene i važna dešavanja. Moguće je da priželjkujete novu vezu ali i da se malo plašite obaveze. Povedite računa o stomaku i crevima.

STRIJELAC

Još malo ćete biti u težem periodu, pa zatim kasnije dolazi faza poslovnog oporavka. Pokažite da umijete da budete jaki. Komunikacija sa voljenom osobom nije dobra, oboje ste skloni inatu i nastupa tenzija. Prolazan kašalj vas muči.

JARAC

Čitaj još:   HIT DRUŠTVENIH MREŽA: Poslušajte kako Erdogan, uči Kur’an u povodu godišnjice osvajanja Stambola... (video)

Ostvarićete značajno poboljšanje zarade koje će vam podići moral i motivaciju. Očekuje vas dobar dan. Želite da ostvarite stabilan odnos sa voljenom osobom ali za tu igru je potrebno dvoje. Prijaju vam sveže namirnice.

VODOLIJA

Očekuje vas povoljan dan generalno, na poslovnom polju ćete obaviti sve ono što imate u planu. Zaljubljeni ste i lijepo vam je kada ste pored osobe koju volite. Možete da očekujete povoljan period za ljubav. Posjetite zubara.

RIBE

Očekuje vas momenat odluke, pa iako ste bili u nekoj vrsti dileme, sada ćete morati da prelomite. Ako budete danas pokrenuli novu ljubavnu vezu mogli bi u njoj da ostanete na duže staze u budućnosti. Zdravlje je sve bolje.

http://ibalkan.net

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Komentariši