IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Pavle Banduka novi rukometaš Pazara

Rukometni klub Novi Pazar predstavio je danas desno-krilnog igrača Pavla Banduku, koji će naredne sezone nositi dres tog superligaša.

“Dolazim u klub koji konstantno povećava nivo rada i ciljeve, gde treba da nasledim prvog strelca lige Armina Kaltaka. Očekivanja su velika, ali uz maksimalnu borbu i posvećenost ne bi trebalo da bude problema”, rekao je Banduka.

Dvadesetdvogodišnji Banduka je prošle sezone igrao za ekipu Partizana, a prethodno je nastupao za niški Železničar 1949, Dinamo iz Pančeva i Studentski grad iz Beograda.

“Sviđa mi se što je dvorana u Pazaru uvek puna i podrška je velika. To je veoma bitno. Dobro je što je ekipa gotovo kompletirana. Većinu momaka znam, s nekima sam i igrao, pa mislim da ću se lako uklopiti”, kazao je Banduka.

Novopazarci su prethodno angažovali doskorašnjeg golmana Spartak Vojputa Gorana Rakovića, levokrilnog igrača Stefana Jokića iz Crvene zvezde, dok su ugovore produžili Zlatko Rakić, Petar Žujović i ranije Savo Slavuljica.

Čitaj još:   EKSLUZIVNO: Pekić novo pojačanje rukometaša Novog Pazara

U ekipi više nisu krilni igrači Armin Kaltak i Aleksa Maksić, te golmani Janko Gemaljević i kapiten Irfan Ćosović, koji je okončao karijeru.

“Nismo sedeli skrštenih ruku, a plod takvog pristupa je i dolazak Banduke. Imaće odlične uslove za dalji napredak i ulazak u reprezentaciju. Teret je kad dođete da zamenite Kaltaka, ali mislim da će Banduka nadomestiti njegov odlazak i biti još bolji”, naveo je sportski direktor Pazara Samir Župljanin.

On je dodao da klub i dalje pregovara sa pivotmenom Stefanom Šaponjićem o produžetku saradnje, a da je potrebno, osim igrača na toj poziciji, angažovati još jednog golmana.

“Uskoro, možda već sutra, predstavićemo još jedno pojačanje. Uz neke mlađe igrače, mislim da ćemo spremno dočekati novu sezonu”, najavio je Župljanin.

prilog pripremili RTVNP M. Minić , Senad Senko Župljanin

http://ibalkan.net

Čitaj još:   NOVI PAZAR: Policajci sa Žandarmima ušli u isti ugostiteljski objekat od sinoć... (foto)
NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

EKSLUZIVNO: Pekić novo pojačanje rukometaša Novog Pazara

Rukometni klub Novi Pazar je postao novi član Super lige Read more

Kvartet u Novom Pazaru

 Rukometni klub Novi Pazar angažovao je golmana Janka Gemaljevića, srednjeg Read more

Nedeljko Jovanović novi trener RK Novi Pazar

NEMA STAJANJA! Novi Pazar zaslužuje da bude rukometni grad! Nedeljko Read more

Komentariši