IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

REAKCIJA: Marija Šerifović, ironično odbrusila o lobijima za Džejlu Ramović… (video)

Marija Šerifović ironično odbrusila, razmišljam da se osvetim svim onima koji nisu glasali za nju poručila je između ostalog…

BEOGRAD: Regija, Zanimljivosti, vijesti, petak, 28. 06.2019…19: 59… REAKCIJA: Marija Šerifović, ironično odbrusila o lobijima za Džejlu Ramović…

Marija Šerifović ne krije nezadovoljstvo povodom priča da se lobiralo da pobijedi Džejla Ramović u “Zvezdama Granda”…

Sada je u svom stilu prokomentirala ove navode, po prvi put, a nema niti sumnje da će se o ovom postupku talentnovane pjevačice i te kako pričati.

Zvala sam svih trideset troje i prijetila im. Dvadeset jedno- dvoje se uplašilo za svoj život i glasalo za Džejlu, dok su se ostali oglušili o moje upozorenje. Razmišljam sad da se osvetim onima koji nisu glasali za nju- rekla je Šerifović za Stori.

Uoči izlaska na binu nova zvijezda, mlada Goraždanka Džejla Ramović i njena mentorica Marija Šerifović ekskluzivno za Avaz.ba su kazale da se jedva čekaju da izađu na scenu.

Čitaj još:   UŽASNA Tragedija: Autobus sa Kosova izletio s autoceste, 10 poginulih, 45 osoba u bolnici... (foto i video)

– I ne znam koliko ljudi ispred ima, uzbuđena sam- kazala je Džejla…

Marija je dodala da je sada sve do njene “štićenice” kojim putem će ići njena karijera.

– Da li će sagraditi dvorac ili kućerak od svoje karijere, to zaista ne mogu da znam. Ovo je samo prvi korak u njenoj karijeri – dodala je Šerifović.  

Još jedanput su se zahvalile svima na podršci, a u videu su pozdravile i vjerne čitaoce našeg portala.

Izvor agencije

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

Komentariši