IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Dnevni horoskop za 1. jul 2019. godine

Ovan osjeća pritisak, Bik i ljubavnom zanosu, Blizanci vode svoje bitke, Rak ne pristaje na kompromise, Lav osjeća umor, Djevica je čvrsto riješena, Vaga nema izbora, Škorpija uporna, Strijelac štedljivš, Jarac i Ribe u idiličnom raspoloženju, a Vodoliji manjka strpljenje. Ovo je dnevni horoskop za 01. jul 2019. godine.

OVAN

Nečije rieči na vas ostavljaju loš utisak, ali poslovna pravila se brzo mijenjaju i ju tom smislu morate istrpjjeti nečiju kritiku. Usmerite svoju pažnju i energiju na rješavanje nekih korisnih ciljeva. Ne treba da se zanosite dalekim prognozama. Umjjesto da tražite neki vid lažne utehe u nečijem društvu, budite dovoljno iskreni prema voljenoj osobi. Potrebno Vam je veće emotivno razumjevanje. Sugestija: Osjetićete psihološko olakšanje, nakon suočavanja sa istinom.

BIK

Potrebno je da procjenite najbolji trenutak za efikasnu akciju, kako biste u potpunosti ostvarite svoje poslovne ciljeve. Stoga, nemojte insistirati na stvarima koje ne mogu da zažive u stvarnosti ili da se promjene u Vašu korist. Vaše emotivno zadovoljstvo zavisi od taktike koju primjenjujete prema voljenoj osobi. Različite situacije u kojima se nalazite podrazumjevaju primenu odgovarajuće uloge. Sugestija: Prijaće Vam neka vitaminska ili dijetalna ishrana.

BLIZANCI

Neko odobrava Vaše ideje, što predstavlja dovoljan povod da se angažujete na različitim stranama. Nema razloga za lažnu skromnost pred saradnicima, postavite nove uslove koji zadovoljavaju Vaša interesovanja i potrebe. U susretu sa voljenom osobom, važno je da osjećate pozitivnu inspiraciju i pravi podsticaj za srećom. Sve je moguće promjeniti ili ostvariti, ako imate dovoljno stila. Sugestija: Nalazite se u sjajnoj psiho-fizičkoj formi.

RAK

Osoba koja ima negativan stav o Vašim idejama neće promjeniti svoje mišljenje i nakon produžene rasprave. Konflikt u rješavanju poslovnih interesa stvara dodatnu tenziju u odnosu sa saradnicima, budite dovoljno oprezni i promišljeni. Planirajte romantičnu zabavu u dvoje. Ljubav je »tajanstvena šifra«, koja djeluje pozitivno na Vaše raspoloženje i motivaciju kada se nalazite uz blisku osobu. Sugestija: Važno je pravilno usmjeravate svoju kreativnu energiju.

LAV

Izbegavajte nepotreban rizik na koji Vas nagovaraju odredjeni saradnici. Najbolje je da prihvatite poslovne situacije ili pravila koja dobro poznajete. Ne možete da promjenite neke sadašnje uslove i okolnosti u svoju korist. Nema razloga da očekujete previše razumjevanja od osobe koja se nalazi pod drugačijim utiscima ili nekim negativnim utjecajem. Potrebna Vam je osoba sličnih afiniteta. Sugestija: Posvetite pažnju nekim vedrim sadržajima koji pozitivno utiču na Vaše raspoloženje.

Čitaj još:   TUGA, Četiri osobe smrtno stradale pošto je lavina zatrpala gradski minibus... (foto)

DJEVICA

Ponekad izvjesno suočavanje sa istinom zahtjeva i veliku moralnu hrabrost. Problemi koji postoje u poslovnom okruženju spadaju u lakšu kategoriju, ali saradnici kao da nemaju dovoljno volje da se suprotstave svim negativnim uticajima. Nema razloga da u nekoj mjeri provjeravate voljenu osobu. Morate na bolji način razumjeti kako postoje različiti afiniteti i želje u ljubavnom odnosu. Sugestija: Važno je da se rasteretite od nekih suvišnih briga.

VAGA

Potrebno je da racionalnije koristite svoju energiju i da prihvatite nečiji utjecaj, kao dobro ili korisno rješenje. Ukoliko to pogadja Vašu sujetu, dobro razmislite o različitim posljedicama koje mogu da uslijede nakon Vašeg odbijanja. Djelujete previše zabrinuto pred bliskom osobom. Moguće je da svojim raspoloženjem indiretno utječete na partnerov odgovor ili reakciju, koja Vam se ne dopada. Sugestija: Prijaće Vam psiho-fizička relaksacija i susret sa prijateljima, opustite se.

SKORPİJA

Djelujete samouvjereno u svom ubjedjenju, vjerujete da imate dobro rješenje za različite probleme koji postoje na poslovnoj sceni. Ipak, ne možete da ostvarite sve svoje zamisli bez nečije asisitencije. Zanemarili ste okolnosti koje Vas sputavaju. Iskreno izrazite svoje namjere u društvu voljene osobe. Neko dobro poznaje Vaše slabosti ili mane, ne zavaravajte se da je to moguće prikriti na lak način. Sugestija: Nema razloga da precjenjujete lične mogućnosti.

STRIJELAC

Nečija poruka ili poslovni susret imaju pozitivan utjecaj na dalji tok dogadjaja. Ako ste dovoljno informisani i preduzimljivi, očekuje Vas dvostruki dobitak. Upotrebite neke svoje »skrivene adute«. Nemojte dozvoliti da neko sa strane previše zaokuplja partnerovu pažnju. Potrudite se da budite pozitivno »nametljivi« ili nezaobilazni, u onoj mjeri koliko je to poželjno u emotivnom susretu. Sugestija: Izbjegavajte neke stresne situacije.

JARAC

Ne dopada Vam se nečije kritizerstvo ili dvosmislenost u poslovnim pregovorima. Neko od saradnika polako počinje da Vas opterećuje svojom ulogom i ima pomalo negativan utjecaj na Vašu koncentraciju. Izbjegavajte osobu koja umije da djeluje depresivno na Vaše raspolozenje. Svoju pažnju usmjerite u pravcu nekih pozitivnih dešavanja, potrebna Vam je iskrena podrška bliskih osoba. Sugestija: Važno je da racionalno koristite svoje vreme i energiju.

Čitaj još:   NOVI PAZAR: Skupština grada, usvojila odluku o bratimljenju sa Bursom, veze su višestruke... (foto, video)

VODOLIJA

Vašem interesu je da ne pričate previše o stvarima koje ne poznajete dovoljno, kao i da se ne uplićete u nečije poslovno-finansijske planove. Nemojte ocjenjivati nečije sposobnosti ili mane, svoju pažnju usmjerite na redovne obaveze. Prijaće Vam neki vid neformalne zabave ili iznenadni susret sa osobom, koja Vas posebno inspiriše na pozitivno raspoloženje i emotivna maštarenja. Sugestija: Potrudite se da poboljšate svoju koncentraciju.

RIBE

Neko pokušava da Vam nametne suviše stroga pravila ponašanja, ali Vi ne možete da se pomirite sa različitim ograničenjima u poslovnom izražavanju. Upotrebite svoju inteligenciju sa namJerom da sačuvate dobru poziciju i kvalitet. Voljena osoba dJeluje vrlo inspirativno na različite načine i umİJe uz odredjene manire da zaokupi Vašu pažnju. Učinite sve što je potrebno u ime zajedničke sreće. Sugestija: Emotivna afirmacija u Vama pokreće novu snagu.

http://ibalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more

Komentariši