IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

SKANDAL NA SVADBI: Mlada rekla da će zadržiti svoje prezime, a onda se začulo ,,Glupa k*rvo”!

Koliko je bilo neprijatno, toliko je bilo i smešno jer je riječ o uglednim gradskim porodicama…

LESKOVAC: Regija, Zanimljivost, vijesti, nedelja, 30. 06.2019…20: 59…  SKANDAL NA SVADBI: Mlada rekla da će zadržiti svoje prezime, a onda se začulo ,,Glupa k*rvo”!

Mnogi mladenci prije odluke o zadržavanju ili mijenjanju prezimena, razgovaraju o tome, ali izgleda su ovi Leskovčani trebali to da urade i sa svojom rodbinom…

Incident među svatovima se dogodio u poznatom gradskom restoranu nakon što je mlada matičaru saopštila da zadržava svoje prezime i na njega dodaje suprugovo.

Po riječima zaposlenih u gradskoj Matičnoj službi, u posljednjih godinu dana, svega 20 odsto djevojaka se nakon braka odlučilo da zadrži svoje prezime ili na njega doda i suprugovo.

“Ku.vo!” začulo se nakon mladine odluke iz dubine sale, a tu pogrdnu riječ izgovorio je lično njen svekar. Po riječima muzičara koji su zabavljali goste, na veselju ništa više nije bilo isto.

Čitaj još:   Može li JEFTINA DNEVNA POLITIKA, promijeniti u kamenu UKLESANU slavnu CRNOGORSKU ISTORIJU?

“Nakon toga su se posvađale i prije. Koliko je bilo neprijatno, toliko je bilo i smiješno jer je riječ o uglednim gradskim porodicama. Obadvije imaju “pedigre” uspješnih leskovačkih privrednika”, pričaju muzičari…

Kada je svekrva tašti u jeku svađe rekla: Glupa ku.vo! – ova joj je odgovorila: A što sam glupa?, nakon čega je nastao opšti smijeh u dvorani – prepričava basista u svadbarskom bendu, a njegovu priču potvrđuju i konobari i neki od svatova…

Nažalost, naizgled šala nije zaustavila netrpeljivost među svatovima, već je nekoliko sati kasnije ipak sve kulminiralo sveopštom tučom gostiju, pa je slavlje dvoje mladih zaljubljenih ljudi nasilno završeno.

izvor (Kurir)

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

Komentariši