IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Haos u susretu s novinarima: Premijerka iznervirana, tako nemojte da razgovarate…

Ana je bila vidno iznervirana…

BEOGRAD: Srbija, ekonomija, vijesti, ponedeljak, 01. 07.2019…17: 59… Haos u susretu s novinarima: Premijerka iznervirana, tako nemojte da razgovarate… 

NEMOJTE DA RAZGOVARATE TAKO!Haos na konferenciji za novinare! Orila se sala od premijerkinih reči! Burno u UKLJUČENJU UŽIVO!!!

Premijerka Ana Brnabić izjavila je danas da je zadovoljna rezultatima koje je Vlada Srbije postigla kao tim, navodeći da je ostala posvećena dosadašnjim ciljevima, prije svega, kada je riječ o makroekonomskoj stabilnosti i daljem jačanju Srbije…

Ona je na konferenciji za novinare povodom dvije godine rada rekla da je najvažnije da građani razumiju šta vlada radi i da je lako dostupna i otvorena za njih.

“Duboko smo posvećeni da promijenimo Srbiju na bolje i uvjerena sam da su je stvari koje radimo pomijerili u tom pravcu”, rekla je Brnabić i podsjetila na reforme koje su sprovedene, digitalizaciju i cilju da se ekonomija zasniva na znanju i inovacijama.

Govoreći o životnom standardu, Brnabić je kazala da su penzije u prosjeku povećane za 12,5 odsto, nakon što su mijere fiskalne konsolidacije dale rezultat i podsjetila da je krajem prošle godine stavljen van snage zakon o privremenom načinu utvrđivanju isplate penzija…

Čitaj još:   EMINA, PRIJE 28 GODINA, RODILA ZDRAVE BLIZANCE, UPISALI JOJ ABORTUS: Poslije 11 godina opet rodila blizance i dobila haber da su prvi živi, konačno pronađeni i SVJEDOCI... (foto)

Plate u javnom sektoru su povećane između 12 i 23 odsto, a do kraja godine se očekuje još jedno povećanje.

Nakon premijerkinog izlaganja, uslijedila su pitanja novinara gdje je svaka medijska kuća zbog ograničenog vremena imala pravo da postavi po jedno pitanje.

Međutim, novinarka Insajder produkcije iz nekog razloga pomislila je da njena kuća ima pravo da postavi nekoliko pitanja.

Na tri pitanja u okviru jednog koje ste mi već postavili, imate još jedno potpitanje?!

Da li vi mislite da je to kolegijalno prema vašim kolegama ovde?

Apsolutno mi ne smetaju vaša pitanja ako ne smetaju vašim kolegama, ali nemojte da razgovarate tako, niste u pravu!

Pozvani ste na svaku pres konferenciju i svaki događaj Vlade Srbije. Svaki put vam je dozvoljeno da pitate šta god želite, dakle ovo nije jednom godišnje prilika da se postavljaju pitanja – rekla je Ana vidno iznervirana nekolegijalnim ponašanjem novinarke…

Čitaj još:   Dnevni horoskop za 10. oktobar 2019. godine

izvor agencije

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

Komentariši