IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

SANDŽAK: UHAPŠEN SJENIČAK ZA POKUŠAJ UBISTVA NAJBOLJEG PRIJATELJA

Sjenička policija uhapsila je, nakon nekoliko dana potrage, M. H. (37) iz tog grada zbog sumnje da je 22. juna pokušao da ubije sugrađanina A. M, inače dugogodišnjeg bliskog prijatelja.

– On se sumnjiči da je izvršio krivično djelo ubistvo u pokušaju i određeno mu je zadržavanje do 48 sati. Pored njega, privedene su još dvije osobe zbog sumnje da su mu pomagale nakon učinjenog krivičnog djela – navodi izvor “Blica” u policiji.

Do razmirica i sukoba između dvojice muškaraca došlo je još prije mjesec dana kada se sve, prema nezvaničnim informacijama, okončalo tako što je A. M. podneo prekršajnu prijavu.

– Tog dana, M. H. se dovezao automobilom do Krajišta, sela kraj Sjenice i iz vozila ispalio četiri hica u pravcu A. M, od kojih su ga tri pogodila. Nakon toga, on je pobjegao u nepoznatom pravcu, a povređeni je prebačen u novopazarsku Opštu bolnicu gdje mu je ukazana pomoć – priča izvor “Blica” u policiji.

Čitaj još:   U SJENICI tri puta više DŽENAZA nego prošle godine... (foto)

Zdravstveno stanje povređenog je u toj zdravstvenoj ustanovi stabilizovano i on se uspješno oporavlja.

Po nalogu nadležnog tužioca, osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom tužilaštvu.

Dvojica muškaraca, starosti 34 i 44 godine, terete se da su osumnjičenog povezli nakon izvršenog krivičnog djela i protiv njih će, po nalogu nadležnog tužilaštva, biti podnijeta krivična prijava za krivično djelo pomoć učiniocu poslije izvršenja krivičnog djela.

Motivi svađe dvojice dugogodišnjih prijatelja još uvjek nisu poznati.

izvor: agencije

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

Nasrnuo nožem na policiju, policajac ga upucao!!!

Nesvakidašnji incident u Hrvatskoj... Kako je objavila zagrebačka policija, danas oko Read more

DRAMA NA CETINJU: Privedena poznata pjevačica iz Srbije, JEDVA JE SMIRILI …

Sandra Valterović, poznatija kao Seksi Sandra, privedena je danas nešto Read more

Komentariši