UŽAS: POLICAJAC OBLJUBIO DJEVOJČICU (13)- Iskoristio drugaricu svog SINA…

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Policajac V. Ž., iz Policijske stanice u Mionici, uhapšen je i određen mu je pritvor do 30 dana, jer je osumnjičen da je obljubio trinaestogodišnju djevojčicu, drugaricu njegovog sina, saznaje “Blic”.

Policijski službenik osumnjičen je da je od marta do hapšenja, koristeći nezrelost djevojčice, s njom stupio u kontakt, a potom počinio nedozvoljene polne radnje.

Djevojčica iz Mionice je školska drugarica njegovog sina i to je, nezvanično saznajemo, bio način da joj se policajac probliži, a potom uspostavi kontakt.

– Riječ je o muškarcu u 40- tim godinama, koji je i sam otac tri maloljetna djeteta, od kojih je jedno školski drug 13-godišnje djevojčice koju je obljubio. Policajac se tereti da je tokom marta, aprila, maja i do sredine juna kada je uhapšen, koristeći emocionalnu nezrelost maloljetne žrtve, najpre sa njom stupio u kontakt i “emotivnu” vezu, a potom nad njom izvršio nedozvoljene polne radnje – navodi nas izvor iz istrage.

Po prvim saznanjima, policajac je upravo činjenicu da je djevojčica školska drugarica njegovog djeteta, iskoristio da joj se približi, sazna njene porodične prilike i stekne njeno povjerenje, najprije putem poruka koje su razmjenjivali na društvenim mrežama, a onda i lično.

Čitaj još:   RATNO STANJE U UKRAJINI: Rusija jača vojsku na granici, prijeti TOTALNI RAT!!!

Navodno, u svoj automobilu, često je djevojčicu uveče vozio na skrovita mjesta u okolini Mionice, a potom činio nedozvoljene polne radnje.

Sve se otkrilo kada je majka primjetila da se njena ćerka čudno ponaša. Između ostalog, u mobilnom telefonu djevojčice pronašla je neobične i eksplicitne poruke, pa je sve prijavila mioničkoj policiji.

– Djevojčica je u svom iskazu istražnim organima priznala da je bila u “emotivnoj” vezi sa osumnjičenim, da se u njega “praktično zaljubila”, te da nije bila prisile na seksualne odnose. Prije nego što je dala iskaz, kako je predviđeno zakonom, sa njom su razgovarali vještaci psihijatrijske struke koji su procjenili da je sposobna da da iskaz i iznese sadržaj šta se dešavalo između nje i osumnjičenog. Uhapšeni policajac, pak, branio se ćutanjem – navodi izvor “Blica”.

Čitaj još:   ISTANBUL Ardi Turanu: Prijeti kazna do 12,5 godina zatvora...

Na prijedlog Višeg javnog tužilaštva, saznajemo nezvanično, sudija za prethodni postupak Višeg suda u Valjevu odredio je pritvor do 30 dana policajcu V. Ž. iz mioničke policijske stanice.

Kako ne bi bila ometana dalja istraga i kako bi se zaštitio identitet žrtve, detalji hapšenja i dosadašnjeg postupka, na zahtjev tužilaštva se ne saopštavaju.

Izvor: blic.rs

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Komentariši