IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

TALAČKA kriza u Patrijaršiji: PATRIJARH IRINEJ se oglasio

Patrijarh Irinej rekao je da nije bilo nimalo prijatno kada je bivši crkvenjak upao u zgradu Patrijaršije i zatražio 200.000 evra…

BEOGRAD: Srbija, Crna Hronika, srijeda, 03.07.2019…12: 59… TALAČKA kriza u Patrijaršiji: PATRIJARH IRINEJ se oglasio…

DRAMA U PATRIJARŠIJI SPC-a: Bivši crkvenjak oteo dvojicu radnika, prijetio pištoljem i tražio 200.000 eura…

U zgradi Patrijaršije SPC u Beogradu bivši crkvenjak B.L. (42) oteo je dvojicu radnika kojima je prijetio pištoljem i tražio da mu se isplati 200.000 eura, saznaje Blic.

U Patrijaršijski dom ubrzo su stigle dvije patrole policije, a napadač je savladan zahvaljujući policajcu iz PS Stari grad u Beogradu, Zoranu Vuloviću, koji je uspio da mu oduzme pištolj marke “bereta” sa sedam metaka.

– Ne znamo da li je bio pri sebi, lično ne znam koji je bivši crkvenjak u pitanju. Policija je bila i uradila svoj posao. Bitno je da se sve dobro završilo – rekao je prvi čovjek za SPC.

Kako se nezvanično saznaje, bili su pripadnici Specijalnih policijskih jedinica. Sve se dešavalo ispred kabineta patrijarha Irineja, koji nije bio u kabinetu, ali je bio u zgradi.

Čitaj još:   PREVARA KOJA ĆE DA SE PAMTI: Turist u Istri na ulici zamijenio novac pa ostao u nevjerici kada je vidio koje novčanice je dobio... (foto, video)

Podsetimo, u zgradi Patrijaršije SPC u Beogradu bivši crkvenjak B. L. (42) oteo je dvojicu radnika i pod prijetnjom pištoljem tražio od Crkve da mu isplati 200.000 eura.

Radnici su nepovređeni oslobođeni, a provjerama je utvrđeno da B. L. nema dozvolu za oružje…

izvor (Antena M/Blic)

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more

Komentariši