IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Princeza Haya Bint Al Husseinm pobjegla iz Dubaija, razlog bijega od šeik Mohammed bin Rashid Maktoum je…

Najmlađa supruga vladara Dubaija mjesecima je oprezno isplanirala bijeg u London, i to nakon što joj je suprug lagao o tome da je zatočio i mučio svoju stariju kćer…

DUBAJI: Svijet, Crna Hronika, Zanimljivosti, vijesti, četvrtak, 04. 07.2019…17: 59… Princeza Haya Bint Al Husseinm pobjegla iz Dubaija, razlog bijega od šeik Mohammed bin Rashid Maktoum je…

Princeza Haya Bint Al Hussein i njezin suprug šeik Mohammed bin Rashid Maktoum su bili non- stop pod prismotrom svjetskih medija…

Njezini su prijatelji rekli za Mail Online da je princeza Haya Bint Al Husseinpobjegla iz Dubaija čuvši kako je šeik Mohammed bin Rashid Maktoum tretirao svoju kćer, princezu Latifu.

Hayi je suprug rekao da je Latifa bila oteta i žrtva iznude te su ju morali vraćati u Dubai, no ona sama kaže da to nije istina i da je pokušavala pobjeći iz Dubaija i započeti novi život u SAD- u.

Smatra se da se princeza Haya (45) sada skriva u Velikoj Britaniji sa svojih dvoje djece, te je spremna za višemilijunski razvod i borbu za skrbništvo nad djecom sa svojim suprugom, 69- godišnjim milijarderom.

‘Princeza Haya je konačno saznala istinu o tome što je njezin suprug učinio svojoj kćeri i boji se da bi se ista stvar mogla dogoditi i njoj’, rekao je prijatelj obitelji za Daily mail.

Latifa (33) je pobjegla iz Dubaija na jahti prošle godine, no uhvatile su je specijalne postrojbe te je sada u zatvoru. Prije nego što je uhvaćena, snimila je niz videosnimki na kojima je rekla da je njezin život laž i da je bila mučena.

Čitaj još:   Vic Dana Optužili Zagorca za ubojstvo punice!!!

Rekla je da je kao tinejdžerica već pokušala pobjeći, no ni taj joj pokušaj nije uspio i nakon njega je dvije godine provela u zatvoru.

Nakon što je Haya shvatila da joj je muž kadar u zatvor strpati vlastito dijete, počela je strahovati i za svoju djecu koju ima s njim te je odlučila otići.

Bijeg je navodno planirala mjesecima, a sada se navodno nalazi u 85 milijuna funti vrijednoj kući u zapadnom Londonu. Tamo čeka saslušanje koje bi trebalo početi kasnije ovog mjeseca.

Princeza Haya je jedna od šest supruga šeika Maktouma…

Haya i Latifa nisu imale puno veze jedna s drugom i susretale su se samo u rijetkim prilikama. Živjele su u različitim palačama i nisu imale zajedničke prijatelje, no sve se promijenilo nakon posjete bivše irske predsjednice Mary Robinson koja je počela postavljati pitanja o Latifinom povratku u Dubai. Obiteljski prijatelji kažu da je princeza Haya pametna žena i da je sama shvatila da suprugovi ljudi za njega lažu o tome što se zapravo dogodilo, piše Daily mail.

Nakon mjeseci planiranja bijega, Haya je otišla iz Dubaija u svibnju, najprije u Njemačku, a od tamo u Veliku Britaniju. Nedavno se preselila u 85 milijuna funti vrijednu kuću koju je 2017. kupila od indijskog milijardera Lakshmija Mittala. Radi se o kući u jednoj od najekskluzivnijih ulica u Londonu i u neposrednoj blizini Kensingtonske palače.

Čitaj još:   DRAGINJA VUKSANOVIĆ- STANKOVIĆ NA SJEDNICI SKUPŠTINE: “Bježanija na sve strane, prepali se od izbora”

Maktoum je nakon bijega supruge protiv nje podigao tužbu, a saslušanje je zakazano za 30. srpnja. Šeikovi odvjetnici će pokušati na sudu dokazati da je djeci mjesto s ocem u Dubaiju.

izvor Daily mail…

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

Komentariši