IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

STRAŠNO, SE ZAIGRAO ZORAN GALIĆ, ODLUČIO DA SE MALO IŽIVLJAVA SA LIČNOM PRATNJOM TAIPA ERDOGANA…

NIJE GA BILO BRIGA GA ŠTO JE RIJEČ O VIP OSOBI, ON JE ŽELIO DA SE IZVRŠI PRETRES. ŠTO KOLINDU NIKAD NIJE PREGLEDAO

ISTANBUL: Regija, Crna Hronika, Zanimljivosti, vijesti, utorak, 09. 07.2019…23: 59…  STRAŠNO, SE ZAIGRAO ZORAN GALIĆ, ODLUČIO DA SE MALO IŽIVLJAVA SA LIČNOM PRATNJOM TAIPA ERDOGANA…

Zoran Galić, direktor Granične policije Bosne i Hercegovine, danas je za nekoliko medijskih kuća kazao kako je na Međunarodnom aerodromu Sarajevo došlo do incidenta, tačnije “došlo do sukoba između pripadnika Granične policije BiH i članova ličnog osiguranja predsjednika Republike Turske“.

Galić je, kako su interpretirali mediji, “potvrdio” kako je  došlo do verbalnog sukoba, a zatim i kratkog fizičkog okršaja između pripadnika ličnog osiguranja Recepa Tayyipa Erdogana s pripadnicima Granične policije BiH.

POUZDANO SE ZNA DA JE Zoran Galić HDZ-ov kadar tako je iskoristio i ovu priliku da pokaže svoju neproesionalnost i bahatost. Predsjednikau jedne prijateljske države je odlučio da malo maltretira, da izvrši pretres po, kako kaže “standardnoj proceduri”.

E to nikad nije uradio kad nam je dolazila Kolinda ili Plenković iz Hrvatske. Ćak se ne zna kuda su oni nekad prešli granicu, kada su dolazili u posjete Hercegovini.

Čitaj još:   Dnevni horoskop za 20. maj 2020. godine...

Prema informacijama, a od izvora iz Ambasade Republike Turske, došlo je do kratkog sporenja “koji je proizašao iz protokola”.

-Do svađe i fizičkog okršaja nije došlo. Kratkotrajna prepirka brzo je riješena. U događaju nema ništa što bi se moglo tako preuveličavati.

Odnosi Turske i Bosne i Hercegovine su veoma dobri. Ovako važna posjeta ne bi trebala biti zasjenjena takvim događajem – rekao je za medije izvor iz Ambasade Turske.

Inače, Zoran Galić je poznat po tome što nije pretjerano nagodan za saradnju s medijima, pa je indikativno da je danas našao vremena da se javi na telefon svim redakcijama koje su bile voljne saslušati njegovu interpretaciju događaja na Međunarodnom aerodromu Sarajevo.

I to je osoba koju HDZ želi da postavi na mjesto direktora Federalne policije.

izvor (Izdvojeno.ba)

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

Komentariši