IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

UFC spektakl: Habib i Nejt Dijaz koji ga je PROVOCIRAO sukobili se oko borilišta…

“Letjelo perje” i van oktagona, Habib i Dijaz umalo napravili haos, netrpeljivost i rivalitet boraca nekada prevazilazi granice sporta…

LAS VEGAS: Svijet, Sport, boks, vijesti, srijeda 10. 07.2019…09: 19… UFC spektakl: Habib i Nejt Dijaz koji ga je PROVOCIRAO sukobili se oko borilišta…

U noći između subote i nedelje u Las Vegasu održan je UFC 239 na kojem je pored tuče u oktagonu viđen i sukob oko borilišta, i to između Habiba Nurmagomedova i Nejta Dijaza.

Dok je prolazio pored Dagestanca, Dijaz je imao štošta da kaže i prigovori, što je bilo samo okidač da HABIB ustane i krene ka njemu, što možete vidjeti i u videu.

Habib Nurmagomedov se vratio u Las Vegas i zamalo izazvao novi veliki incident…

MMA borac Habib Nurmagomedov umalo je ušao u fizički sukob sa Nateom Diazom u toku UFC-a 239 koji je prethodne noći održan u Las Vegasu.

Naime, Habib se našao među brojnim VIP gostima koji su svojim dolaskom uvaličali ovaj događaj, a u jednom trenutku porasle su tenzije između njega i američkog borca Natea Diaza koji je prolazio pored Habiba.

Čitaj još:   Haradinaj ide na sve ili ništa... (foto)

Diaz je isprovocirao Habiba i rekao mu je nešto što ga je naljutilo, a Dagestanac je odmah ustao i fizičkim sukobom pokušao riješiti to. Srećom, zaštitari su odmah reagovali i spriječen je veći incident. 

Zanimljivo, posljednji put kada je Habib bio na jednom UFC-om događaju u Las Vegasu je bilo 7. oktobra prošle godine kada se borio protiv Conora McGregora, a tu je također napravio nezapamćen incident nakon što je poslije završetka borbe skočio u publiku da se obračuna s članovima tima irskog borca.

Podsjećamo, nedavno je objavljeno kako se Habib vraća na 242. UFC eventu u ring u borbi protiv Poiriera.

izvor agencije

Kvartet u Novom Pazaru

 Rukometni klub Novi Pazar angažovao je golmana Janka Gemaljevića, srednjeg Read more

Komentariši