IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

SARAJEVO: Uviđaj u toku, dvostruko ubistvo u hotelu Alem… (video)

Kako nezvanično saznajemo, tijela se nalaze na recepciji, a na mjestu događaja ima dosta tragova krvi…

SARAJEVO: BiH, Crna Hronika, vijesti, četvrtak 11. 07.2019… 19: 09…SARAJEVO: Uviđaj u toku, dvostruko ubistvo u hotelu Alem… 

 

Misteriozna smrt u Sarajevu: U hotelu pronađena tijela žene i muškarca…

Na licu mijesta na sarajevskim Vracama nezvanično se saznaje, tijela se nalaze na recepciji, a na mjestu događaja ima dosta tragova krvi, te se sumnja da je riječ o nasilnoj smrti, odnosno dvostrukom ubistvu…

U hotelu Alem u sarajevskom naselju Vraca pronađna su dva beživotna tijela, potvrđeno je za medije iz MUP-a KS.

Glasnogovornica MUP-a Kantona Sarajevo Suvada Kuldija potvrdila je za Faktor da su u hotelu Alem na Putu Mladih Muslimana pronađena dva beživotna tijela, te da se formira ekipa istražitelja, koja će početi sa uviđajem.

Kako nezvanično saznajemo, tijela se nalaze na recepciji, a na mjestu događaja ima dosta tragova krvi, te se sumnja da je riječ o nasilnoj smrti, odnosno ili o dvostrukom ubistvu ili ubistvu i samoubistvu.

Čitaj još:   KOME SMETA CRNOGORKA- JADRANKA BAJRAKTAROVIĆ... (video)

Prema istim neslužbenim informacijama žena je recepcionerka u hotelu, a muškarac je bio gost…

Par je, navodno, bio u ljubavnoj vezi. Mediji također prenose kako se vjerojatno radi o samoubojstvu i ubojstvu, a policija trenutno provodi istragu. Zasad se zna da su ubojstva počinjena vatrenim oružjem.

Brojne policijske ekipe su na mjestu događaja, te ne dozvoljavaju nikome prilazak…

Detaljnije informacije bit će poznate naknadno, a na terenu su i pripadnici Specijalne policije KS, kao i pripadnici FUP-a.

http://iBalkan.net

Komentariši