IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

ISKASAPIO ženu zbog CRNE MAGIJE: Najavljivao krvoproliće…

Motiv stravičnog ubistva koje se u petak podne desilo nasred ulice u centru grada…

PANČEVO: Srbija, Crna Hronika, vijesti, subota 13. 07.2019… 22: 19…  ISKASAPIO ženu zbog CRNE MAGIJE: Najavljivao krvoproliće…

Petar Mošić je umislio da je neko na njegovu kuću bacio zle čini, zbog čega ga je ostavila i Desanka. Sa rastankom nije mogao da se pomiri…

Motiv stravičnog ubistva koje se u petak podne desilo nasred ulice u centru Pančeva, kada je Petar Mošić (64) nožem izbo bivšu suprugu Desanku (60), najverovatnije je njegova ljubomora i opsednutost bivšom suprugom, zbog čega ju je proganjao!

Petar i Desanka su se u februaru zvanično razveli, a i prije toga su imali narušene odnose. Petar nikako nije mogao da se pomiri sa tim da ga je žena ostavila, pa je postao opsednut njome.

– Govorio je kako će je ubiti ako mu se ne vrati. Mjesecima je svima u Pančevu pričao kako će joj presuditi, pa onda i sebi. Jednostavno nije mogao da prevaziđe rastanak – kaže jedan njegov prijatelj i dodaje da je počeo da vijeruje i u crnu magiju.

Otkako je Desanka otišla od njega, on je umislio da je pod crnom magijom. vkerovao je da mu je neko bacio čini kako bi mu rasturio kuću i brak. On je čak nalazio čudne predmete ii smotuljke skrivene u svom domu. Bio je uvkeren da mu je to neko namkerno ostavio i da zbog toga ne može da se pomiri sa ženom – priča prijatelj i nastavlja:

Čitaj još:   Strava u Tuzli: Kamion pregazio pješaka...

Zbog te crne magije je počeo da odlazi kod nekakvih vračara. Neke je dovodio i u kuću, pokazivao im te predmete koje je nalazio – neki vosak i dlake i tražio od njih da otjeraju te loše sile. Vjerovao je da će mu se kada uspije da razbije magiju, žena vratiti.

On je u prošlosti bio izuzetno imućan čovjek koji je imao puno novca i prijatelja…

Radio je sa automobilima. Međutim, prije nekoliko godina je završio u zatvoru zbog nekih krađa. Po izlasku iz zatvora, sve je u njegovom životu počelo da se mjenja. obolio je, djeca su otišla, kao i Desanka. ostao je sam. Stalno je pričao da ne može da se pomiri sa tim. u poslednje vrijeme, kada bi ga neko pitao šta radi, odgovorio bi: “Tražim Desanku da je ubijem!”. Niko nije vjerovao da je on zaista u stanju da to i uradi – kaže sagovornik.

Prijatelji Mošića kažu da je mesecima tražio da kupi pištolj kako bi presudio ženi.

Naravno, niko nije htio da mu proda ili da pištolj, ali je on uspio da nađe neko oružje i uperio ga je u Desanku. Tada se metak zaglavo u cjevi i ona je izbjegla smrt – kaže on i dodaje da je tačno da je Petar maltretirao Desanku i dok su bili u braku.

Čitaj još:   HOROR: Spektakularna pljačka banke u tržnom centru u Skoplju...

Ona ga je više puta prijavljivala policiji zbog nasilja. Na kraju je otišla od njega i razvela se. Dok su bili mlađi on ju je varao, švalerisao se – kaže poznanik...

izvor srbija danas

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more

Komentariši