IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Pohotna nastavnica, zbog seksa s učenikom osuđena na 20 godina zatvora…

RASPLAKALA SE U SUDNICI, Učiteljica koja je imala seksualne odnose s 13-godišnjim učenikom…

London Sviijet, Zanimljivosti, vijesti, vijesti. nedelja 14. 07.2019…06: 49… Pohotna nastavnica, zbog seksa s učenikom osuđena na 20 godina zatvora…

Brittany Zamora (28) nagovorila je dječaka na seks u njezinom automobilu i u učionici, a slala mu je i svoje gole fotografije, piše Daily Mail. 

Jedna od takvih situacija bila je i u školskoj učionici, i to dok je dječakov kolega iz razreda držao stražu… 

Učiteljica, inače u braku, bila je uhvaćena kad su dječakovi roditelji postali sumnjičavi zbog brojnih poruka koje mu je ona slala. 13-godišnjak je priznao da ima seksualne odnose s učiteljicom, a roditelji su je zatim prijavili školi i policiji.

Prije nego što je došlo do seksa, Zamora je dječaku slala brojne poruke. U jednoj mu je poruci napisala i da se želi seksati s njim svaki dan bez vremenskog ograničenja. Tinejdžer je njoj slao ljubavne poruke kojima joj je poručio da je seksi. Zamora je u vrijeme ove afere bila u braku. Vjenčala se 2015. godine, a ona i suprug nemaju djece. Ne zna se je li par još uvijek zajedno.

Čitaj još:   POSTEPENO NESTAJEMO: Više niko ne spominje popis, sve nas je manje i Ostalih i konstutivnih... (foto, video)

Ona je priznala krivicu po 10 tačaka optužnice koja je tereti za seks s maloljetnikom. Tu su i dvije tačke optužnice za zlostavljanje i dvije za pokazivanje seksualno eksplicitnog materijala maloljetniku.

Na izricanju presude, kada je osuđena na 20 godina zatvora, Zamora je plakala.

Dječakova majka je rekla da je Zamora ukrala njegovu nevinost, izdala povjerenje roditelja i zauvijek promijenila dječaka.

‘Prije toga, on je bio nevini dječak, a ona je sada tu njegovu nevinost ukrala. Mrzim Brittany Zamoru zbog toga što je učinila mom sinu i našoj porodici’, rekla je na sudu majka dječaka, a učiteljici poručila:

‘Nadam se da ćeš svaki budni trenutak u zatvoru provoditi razmišljajući o užasnom zločinu koji si počinila i koji te doveo iza rešetaka. Sada ćeš provesti ostatak mladosti i većinu svog odraslog života u zatvoru. Neću ti dopustiti da se miješaš u život mog sina. Dobro pobjeđuje zlo, a ti si samo tamna sjena koju će naša porodica pobijediti’, rekla je majka dječaka, prenosi Daily Mail…

Čitaj još:   Istekao poslednji policijski sat od danas dozvoljeno slobodno kretanje...(foto)

izvor Dail Mail…

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

Komentariši