IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

MUNJEVITA AKCIJA POLICIJE : Uhapšeni dileri sa 1,1 kg ČISTOG HEROINA u BiH!

Policijski službenici Uprave za organizovani i teški kriminalitet, se realizacije operativna akcije kodnog naziva “Јug 1” …

BOSANSKA DUBICA: BiH, Crna Hronika, vijesti, petak, 19. 07.2019… 09: 39… MUNJEVITA AKCIJA POLICIJE : Uhapšeni dileri sa 1,1 kg ČISTOG HEROINA u BiH! 

Policijski službenici Uprave za organizovani i teški kriminalitet Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske prilikom realizacije operativne akcije kodnog naziva “Јug 1” pronašli su i oduzeli na području Kozarske Dubice 1,1 kilogram opojne droge heroin, te dva putnička motorna vozila, manja količina novca, kao i drugi predmete koji će moći poslužiti u daljoj istrazi.

U ovim aktivnostima slobode su lišena dva lica – E.H. iz Bosanske Krupe i I.S. iz Prizrena.

Oni oni će danas uz izveštaj o počinjenog krivičnom delu “Neovlašćena proizvodnja i promet opojnih droga” biti predati Okružnom javnom tužilaštvu Prijedor, saopšteno je iz MUP-a Srpske.

Čitaj još:   IVAN Vuković: Umjesto što cirkusantski napada Glavni grad, DRITAN Abazović, bi trebalo da sprema odbranu jer mu ide krivična prijava... (foto)

I. S. se tereti i za falsifikovanje isprave.

U saopštenju senavodi da je istraga u ovom predmetu rezultat višemesečne istrage pripadnika UOTK, koja se vodila pod nadzorom okružnih javnih tužilaštva Banjaluka i Prijedor, a ostvarena je i saradnja sa pripadnicima MUP-a Federacije BiH…

BILA JE TO SPROVEDENA MUNJEVITA AKCIJA POLICIJE : Uhapšeni dileri sa 1,1 kg ČISTOG HEROINA u BiH!

izvor agencije

BRAVO ZA SELEKTORA ZMAJEVA SPREMAN SE ŽRTVOVATI ZA BiH…

Bravo za selektora "zmajeva", spreman se žrtvovati za BiH:  Dule Read more

ZA DANAS MALO SUNCA, SUTRA PRIPREMITE KAPUTE…

REGION Balkana a na području Bosne i Hercegovine nastavlja se Read more

DANAS NESTABILNO S PLJUSKOVIMA I GRMLJAVINOM…

LJETO SE BAŠ ZAINATILO: Evo gdje će, kada i koliko Read more

Komentariši