IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Uhapšen policajac: Sumnja se da je učestvovao u pucnjavi U DISKOTECI “WIN”…

RADIO I KAO OBEZBJEĐENJE U DISKOTECI “WIN”…

TIVAT: Crna Gora, Crna Hronika, Vijesti, subota, 20. 07.2019… 19: 59…  Uhapšen policajac: Sumnja se da je učestvovao u pucnjavi U DISKOTECI “WIN”…

Policajac Danijel Žižić uhapšen je danas zbog sumnje da je učestvovao u pucnjavi u Tivtu u kojoj je ranjen Novosađanin Stefan Abrlić (30).

Abrlić je ranjen juče ujutro u tivatskom lokalu “Win”.

Abrlić nije životno ugrožen. On je u tuči i pucnjavi zadobio povrede glave i sa prostrelnom ranom hospitalizovan je u risanskoj bolnici.

Iz Uprave policije je saopšteno da je Žižić, policajac zaposlen u Odjeljenju bezbjednosti (OB) Kotor, uhapšen zbog sumnje da je juče u Tivtu pokušao da obije Abrlića, državljanina Srbije.

Policajac Žižić, shodno zakonu, bio dužan da, iako nije bio na dužnosti, suzbije radnje koje mogu da naruše javni red i mir, kao što je bila tuča koja je prethodila ovom krivičnom djelu, kao i da u tim situacijama bez odlaganja o tome obavijesti svog neposrednog rukovodioca, što on nije učinio, već je, kako se sumnja, počinio navedeno krivično djelo.

Čitaj još:   LOVĆENSKE STRAŽE: Svaki kandidat za predsjednika Skupštine DECIDNO DA SE IZJASNI O REZOLUCIJI O SREBRENICI...

“Osim lišenja slobode, protiv D.Ž. će biti iniciran i disciplinski postupak”, rekli su iz Uprave policije.

Prema informacijama “Vijesti”, policajac Žižić angažovan je i na poslovima obezbjeđenja tivatske diskoteke “Win” u kojoj je u noći između četvrtka i petka ranjen Novosađanin…

izvor vijesti.cg

Veče u kojoj je cijela Turska priželjkivala i “dobila” zlatnu i srebrenu medalju na EP u Berlinu…

Gulijev oborio rekord evropskih prvenstava na 200 metara... Bilo je Read more

Čitaj još:   IVAN Vuković: Vjerujem da nijesmo iznevjerili naše heroje i dali primjer onima kojima pripada budućnost ovog grada... (foto, video)
ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more

Komentariši