IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

KOŠTALA GA LJUBAV PREMA TAMNOPUTOJ STUJARDESI: Zaljubljenom “bombašu” iz Srbije, MJESEC dana pritvora

Prizemljili avion, Zoran N. priznao da je uputio lažnu dojavu o bombi…

BEOGRAD: Regija, Crna Hronika, Putovanja, vijesti, nedelja, 21. 07.2019… 08: 59…  KOŠTALA GA LJUBAV PREMA TAMNOPUTOJ STUJARDESI: Zaljubljenom “bombašu” iz Srbije, MJESEC dana pritvora…

Priznao da je to uradio jer je zaljubljen u tamnoputu stjuardesu i htio da ostane u Beogradu…

Zoran N. (65) sam je priznao da je prije dva dana uputio lažnu dojavu da je podmetnuta bomba u avionu Lufthanze, koji je iz Beograda trebalo da poleti za Frankfurt, a pravdao se time da mu se svidela stjuardesa sa tog leta…

Nakon saslušanja tužilaštvo je predložilo da mu se odredi pritvor, a sud je predlog usvojio i odredio mu pritvor do 30 dana.

Zoran N. (65) je u srijedu iz stana svog prijatelja i sa njegovog telefona uputio lažnu dojavu, te mu se na teret stavlja krivično djelo izazivanje panike i nereda….

Prema odbrani osumnjičenog on je na Adi upoznao dvije stjuardese Lufthanze i pozvao ih na veceru. Posebno mu se svidela jedna od njih, ali one nisu pristale na idu sa njim na večeru. Kako djevojku koja mu se svidela nije našao ni u hotelu, sutradan je pozvao aerodrom i dojavio javio lažnu bombu kako bi zadržao stjuardesu.

Nakon anonimne dojave, pripadnici MUP-a su obavili kontradiverzioni pregled, a iz aviona njemačke kompanije “Lufthanza” evakuisano je 130 putnika i pet članova posade. U međuvremeni su putnici vraćeni u avion koji je odletio sa zakašnjenjem…

Čitaj još:   NOVI DETALJI PREVRTANJA AUTOBUSA U SRBIJI: Ima stradalih i životno ugroženih i povrijeđenih turista koji su se vraćali iz Grčke... (foto, video)

Među 130 putnika koje su se našle u avionu “Lifhanza” bile su i Mlade košarkašice Srbije a koje su preživjele pravu dramu na beogradskom aerodromu „Nikola Tesla“ pošto je avion u kom su se nalazile hitno evakuisan zbog dojave o bombi!

izvor agencije

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

Komentariši