IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

DANAS KRATKO OSVJEŽENJE, PA NOVI DŽEHENEM: Najviša dnevna oko 34 C, negdje kiša i pljuskovi…

U Sarajevu će biti pretežno sunčano uz slab i umjeren sjeverni i sjeverozapadni vjetar…

SARAJEVO: BiH, Putovanja, ponedeljak, 22. 07.2019… 07: 59…  DANAS KRATKO OSVJEŽENJE, PA NOVI DŽEHENEM: Najviša dnevna oko 34 C, negdje kiša i pljuskovi…

U regionu juga Evrope će danas biti u većini gradova pretežno sunčano, samo ujutru i prije podne na sjeveru i zapadu, a od sredine dana u brdsko-planinskim predjelima uz promjenljivu oblačnost ponegdje kratkotrajna kiša ili pljusak i grmljavina…

Vetar slab i umjeren, poslije podne u centralnim i južnim krajevima ponegdje i jak, sjeverni i sjeverozapadni.

Jutarnja temperatura od 14 do 21 C, najviša dnevna od 30 Cna zapadu do 34 na istoku i jugoistoku BiH, saopštio je FHMZ BiH.

U Sarajevo će uz lokalni razvoj oblačnosti na širem području moguća je kratkotrajna kiša.

Jutarnja temperatura 21 C, najviša dnevna 32 C stepena. Prema izgledima vremena za narednih sedam dana, do 29. jula, biće pretežno sunčano i toplo….

Čitaj još:   MILO Đukanović: Oni koji su se ogriješili o Cetinje moraju znati da su uzaludni pokušaji... (foto, video)

U utorak u Bosni i Hercegovini pretežno sunčano vrijeme. Jutarnja temperatura zraka između 12 i 18, a najviša dnevna do 33 stupnja.

U srijedu u Bosni i Hercegovini malo do umjereno oblačno i sunčano vrijeme. Jutarnja temperatura zraka između 12 i 18, a najviša dnevna do 33 stupnja.

U četvrtak u Bosni i Hercegovini sunčano vrijeme uz malu oblačnost. Jutarnja temperatura zraka između 12 i 18, a najviša dnevna do 34 stupnja Celzijusa.

http://ibalkan.net

Komentariši