IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

MISTERIOZNA SMRT NEDŽIBA KAČARA! Družio se sa Bogoljubom Karićem…

Nedžib Kačar iz Novog Pazara, koji je nađen mrtav u svojoj kući, bio je predsjednik Sektora kapitalnih investicija Udruženja industrijalaca i preduzetnika Srbije.

MISTERIOZNA SMRT NEDŽIBA KAČARA! Družio se sa Bogoljubom Karićem…

Naime, Kačar je nađen mrtav jutros oko 2 sata u porodičnoj kući u Novom Pazaru u naselju Rasadnik. Za sada policija sumnja na ubistvo, a njegovo tijelo upućeno je na obdukciju u Medicinski centar Novi Pazar.

Kačar je od ranije poznat kao veliki privrednik i političar. Bio je vlasnik Pešter banke koja je likvidirana 2000-tih, a likvidaciju je sproveo bivši guverner Narodne banke Jugoslavije Mlađan Dinkić.

Kačar se družio i sa predsjednikom Pokreta snaga Srbije Bogoljubom Karićem o čemu svjedoče i njihove zajedničke fotografije.

Prema nepotvrđenim informacijama, beživotno tijelo Nedžiba Kačara pronađeno je oko dva sata poslije ponoći, a na njemu su bile vidljive ubodne rane, najvjerovatnije, nanesene hladnim oružjem.

Čitaj još:   VELIKA POLICIJSKA AKCIJA U NOVOM PAZARU: ''PALA''REKORDNA ZAPLJENA DROGE

CIJELI REGION NEKOLIKO DANA PRIĆA O MISTERIOZNOJ SMRTI KOJA JE ZADESILA NEDŽIBA KAČARA: Kžu da se družio i sa Bogoljubom Karićem…

Navodno, biznismen je pozivao u pomoć i u jednom trenutku izašao iz kuće pokušavajući da se spasi, a policija njegova smrt je, nazvanično, danas okarakterisana kao ubistvo, iako se juče pojavila informacija da je riječ o samoubistvu…

izvor: pink.rs

Nebo nije granica za ljubav i podršku najmlađima

Nebo nije granica za ljubav i podršku najmlađima Učenici petog Read more

Šerif Gurdijeljac-Sve će biti gotovo pre kraja šeste runde

Mladi IBF svetski prvak u superpero kategoriji Šerif Gurdijeljac rekao Read more

Komentariši