IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

JEZIVA NESREĆA: U direktnom sudaru, tri žene ostale mrtve na licu mjesta…

Evo kako izgleda vozilo posle jezive nesreće na samom putu…

NOVI SAD: Srbija, Crna Hronika,Putovanja, vijesti, utorak, 23. 07.2019… 19: 59…  JEZIVA NESREĆA: U direktnom sudaru, tri žene ostale mrtve na licu mjesta…

Preminule su vozač iz “Opel Merive” Ljiljana Matić (62) i putnice iz “Alfa Romeo”-a sestre Dobrila Milić (27) i Vida Milić (21).   

Prema saznanjima, Ljiljana Matić je bila za volanom “opel merive”, dok su dvije  devojke – rođene sestre – bile putnice u drugom automobilu koji je vozio Nebojša Aleksić (27).

Vozač Nebojša Aleksić (27) primljen je u KC “Vojvodina” sa povredama opasnim po život.  

Prema nezvaničnim saznanjima novosadskih portala, do nesreće je došlo kada je žena koja je vozila “opel” novosadskih tablica, krenula da pretiče vozilo ispred sebe, direktno se sudarivši sa automobilom marke “alfa romeo”, takođe novosadskih tablica.

Čitaj još:   BRAVO,UHAPŠENI OTMIČARI MALOG PETRA: Dječaka su dok je vozio bicikl, oteli i vezali... (foto)

Kako se nezvanično saznaje, nesreća se dogodila kada je automobil novosadskih registracija “opel”, kojim je upravljala jedna od nastradalih žena, preticao drugi automobil i direkno naletjela na automobil “alfa romeo”, takođe novosadskih tablica u kome su nastradale dvije ženske osobe i povređen vozač.

U direktnom sudaru tri žene ostale mrtve na mijestu, a evo kako izgleda vozilo poslije jezive nesreće na Zrenjaninskom putu

Uviđaj je u toku…

izvor agencije

 

MINISTAR OJAČAO U GUČI: Na otvaranju sabora, rekao ono u šta ni sam ne vjeruje, “U Prizrenu će se opet…”

„Srbija je u pregovorima oko Kosova spremna na kompromis, ali Read more

Čitaj još:   DANAS ĆE KOD NAS DA GRMI, PUŠE I PADA: Oblačno je s kišom, na planinama snijeg, vrijeme koje se očekuje u narednih nekoliko dana biće... (foto)
ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more

Komentariši