IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Neprepoznatljiva Srbija: Zaustavljena u četvrtfinalu SP od Španija 9: 12…

Vaterpolisti Srbije poraženi su od Španije 12: 9 (2: 1, 5: 2, 3: 4, 2: 2) u četvrtfinalu Svjetskog prvenstva u Kvangdžuu..

KVANGDŽU: Svijet, Sport, vijesti, utorak, 23. 07.2019… 08: 49… Neprepoznatljiva Srbija: Zaustavljena u četvrtfinalu SP od Španija 9: 12…

U ranim jutarnjim satima po evropskom vremenu tim Dejana Savića, bez Filipa Filipovića, braće Pijetlović, Andrije Prlainovića, obojice Mitrovića ipak nije uspio da ponovi igru od prije nekoliko dana i parira znatno iskusnijem rivalu.

Srbija je loše ušla u meč, Španci brzo stižu do dva gola prednosti, ali krajem prve četvrtine Strahinja Rašović najavljuje buđenje tima iz Beograda

Dogodilo se upravo suprotno, napad je djelovao nemoćno, odbrana neorganizovano, često su kasnili naši igrači, a ni golman Rističević nije bio na nivou iz pretohdnih mečeva, posebno sa Grčkom (16 odbrana).

Uz sve to, nije po komentarima iz Beograda “legao” ni sudijski kriterijum, Španci su bukvalno svakom napadu imali igrača više i to su maksimalno koristili, pa su serijom 4: 0 stekli ogromnih pet golova prednosti (6: 1).

Čitaj još:   STRAŠNO- Društvenim mrežama se širi snimak: "Izloženi smo teroru turista", drupci uriniraju u centru Splita... (foto, video)

Rašović i Jakšić vraćaju Srbiju u život sa dva gola do poluvremena, tim Srbije se dodatno raspucao u trećem kvartalu, ali Španci nisu popuštali već su na svaki gol odgovarali istom mjerom.

Vico u završnici perioda smanjuje na -3, Srbija popravlja odbranu u odlučujućoj četvrtini i dolazi u priliku da se vrati u egal, ali previše su grešili vaterpolisti u napadu pa su tu priliku ispustili.

Španija će u polufinalu igrati s boljim iz duela između Hrvatske i Njemačke. U preostalim četvrtfinalima igraju Mađarska – Australija i Italija – Grčka.

Srbija će igrati za plasman od 5. do 9. mjesta…

izvor agencije

Kvartet u Novom Pazaru

 Rukometni klub Novi Pazar angažovao je golmana Janka Gemaljevića, srednjeg Read more

Komentariši