IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

SANDŽAK: Klupko se odmotava, za ubistvo Nedžib Kačar OSUMNJIČEN TAST… (foto)

Navodno, biznismen je pozivao u pomoć i u jednom trenutku izašao iz kuće pokušavajući da se spasi, a policija njegova smrt je, nazvanično, danas okarakterisana kao ubistvo, iako se juče pojavila informacija da je riječ o samoubistvu…

NOVI PAZAR: Sandžak, Crna Hronika, vijesti, utorak, 23. 07.2019… 12: 59… SANDŽAK: Klupko se odmotava, za ubistvo Nedžib Kačar OSUMNJIČEN TAST… 

Prema nezvaničnim informacijama, policija je oko tri sata ujutru obavještena o tome da je neidentifikovana osoba povrijeđena u Radničkoj ulici, u naselju Rasadnik, i da su komšije čule Kačara kako zapomaže i poziva u pomoć.

Na tijelu Kačara bilo je vidljivo nekoliko ubodnih rana, najvjerovatnije nanijetih oštrim predmetom. Ljekari su pokušali da ga spasu, ali je podlegao povredama. Naložena je obdukcija, poslije koje će biti poznato više detalja o njegovoj smrti – kaže izvor “Blica” iz istrage.

Navodno, biznismen je pozivao u pomoć i u jednom trenutku izašao iz kuće pokušavajući da se spasi, a policija njegova smrt je, nazvanično, danas okarakterisana kao ubistvo, iako se juče pojavila informacija da je riječ o samoubistvu.

Na licu mjesta i ispred biznismenove porodične kuće vidljivi su brojni tragovi krvi.

Sumnja se da je u toku večere izbila svađa između Kačara i njegovog tasta, koji je potom zgrabio nož i izbo zeta nasmrt.

Čitaj još:   NEBOJŠA Medojević: Bilo bi odgovorno od MILOJKA Spajića da mi izađe na TV duel... (foto)

Na političara su, osim tasta, bili kivni i ostali članovi porodice zato što je maltretirao svoju ženu. Netrpeljivost između njih traje godinama, a sve je počelo nakon što je Kačar pucao iz pištolja na svoju ženu, zbog čega je ležao nekoliko godina u zatvoru – kaže izvor Kurira.

Prema nezvaničnim saznanjima, policija je obavila informativne razgovore sa nekoliko osoba, ali nije poznato u kom svojstvu su od njih uzete izjave.

Kačar je u Novom Pazaru i gradovima Sandžaka postao poznat krajem dvadesetog vijeka, po povratku iz Francuske, kada je kao vlasnik osiguravajućeg društva i kompanije za uvoz i izvoz stekao bogatstvo trgujući sa Turskom. U tom periodu osnovao je i novine “Mond Pres”.

Bio je osnivač i predsjednik upravnog odbora Pešter banke, prve regionalne banke u ovom dijelu zemlje, koja je nakon nekoliko godina rada otišla u stečaj.

Oprobao se i u politici, bio je osnivač Jugoslovenske progresivne inicijative, a potom još nekoliko partija i udruženja.

Posljednjih godina se povukao iz javnosti, govorilo se da ima ogromne finansijske probleme, a nekoliko puta je privođen i saslušavan zbog nasilja u porodici.

Prije šest godina uhapšen je zbog verbalnog napada na tadašnju suprugu, sa kojom je bio u brakorazvodnom postupku, a jednom prilikom je i pucao na njenu porodičnu kuću.

Izvor: iBalkan.net/Blic.rs

Čitaj još:   KLUPKO SE ODMOTAVA: Znaju se kuće koje pretresa SIPA u Sarajevu, osumnjičen je i policajac... (foto)
NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

Komentariši