NOVI PAZAR: Nadzorne kamere snimile UBICU Kačara

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

NOVI PAZAR – Biznismen i političar iz Novog Pazara Nedžib Kačar (60), koji je u nedjelju uveče ubijen u svojoj kući u tom gradu, sahranjen je na groblju u selu Melaje. Policija još uvjek nikog nije uhapsila zbog ovog monstruoznog ubistva, a kako „Alo!“ saznaje, osumnjičeno je više osoba.

Obdukcija je pokazala da je Kačar ubijen oštrim predmetom kojim mu je ubica zadao više ubodnih rana u predjelu stomaka i vrata.

– Smrtonosne su bile ubodne rane u vratu – kaže izvor „Alo!“.

Policija je od više osoba uzela izjave, provjeravaju se materijalni dokazi koji su pronađeni u Kačarevoj kući.

Osumnjičeno je više osoba, ali niko nije uhapšen jer dokazi nisu čvrsti. Veliku pomoć očekujemo od snimaka sa kamera, koje su zabilježile ko je sve ulazio i izlazio iz njegove vile – kaže izvor iz policije.

Čitaj još:   NOVI PAZAR: Pronađeno beživotno tijelo jedne mlađe muške osobe, sumnja se na...

U vrijeme ubistva u Kačarevoj kući bili su pojedini članovi njegove porodice i bivše tazbine. Svi oni dali su izjavu iste noći, a saslušavani su i u utorak.

U kući su bila Kačareva djeca, bivši tast i tašta. Kamere su zabelježile svaki pokret oko kuće. Obradom snimaka pokušavamo da izvučemo lica tih osoba jer je moguće da neko od njih zna nešto o ubistvu – kaže sagovornik.

Kačar je, inače, bivši bankar i političar koji je bio prijatelj sa Bogoljubom Karićem. Bio je vlasnik osiguravajuće kuće, a sarađivao je i sa Milom Đukanovićem, kada je Crnoj Gori, preko tog osiguravajućeg društva, pozajmio novac za isplatu penzija.

Nedžib Kačar hapšen je prije nekoliko godina zbog sumnje da je pretukao bivšu suprugu i da je pucao u pravcu njene kuće. Zbog toga je određeno vrijeme proveo u pritvoru.

Čitaj još:   POČINJE „Novi Pazar Sevdah Fest“...

izvor: alo.rs

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Komentariši